Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keukenstijlen

De ene keuken is typisch landelijk, de andere keuken is uitgesproken modern. Met keukenstijlen kun je je keuken typeren. Maar laat je er niet door afschrikken. Het gebeurt net zo vaak dat een keukenontwerp niet onder één keukenstijl valt, maar een combinatie vormt van diverse keukenstijlen. Keukenstijlen zijn slechts richtinggevend. Eén ding is zeker: onze keukenstijlen zullen u zeker inspireren!

Landelijke keuken

Onze klassieke keukenstijl ademt de sfeer uit van het platteland. Behaaglijke, ruime keukenopstellingen, warme kleuren en materialen, gecombineerd met moderne apparatuur. U kunt uw keukenopstelling net zo klassiek en landelijk maken als u zelf wilt. Van een grote schouw, zwaar fornuis, dikke aanrechtbladen en paneeldeuren met klassieke handgrepen tot de landelijke keuken met een vleug modern design. Al onze schitterende, prachtig afgewerkte klassieke keukenopstellingen raken je hart!

Lees meer over landelijke keukens
Landelijke keuken

Klassieke keuken

De klassieke keukenstijl heeft overeenkomsten met landelijke keukens. Toch is een klassieke keukens op details heel anders dan een landelijke keuken. Pelma Keukens kent een groot aanbod klassieke keukens. De mogelijkheden zijn dan ook legio. Laat u informeren en inspireren over de klassieke keuken en kijk of deze stijl ook past bij uw persoonlijke keuken.

 

Lees meer over klassieke keukens
Klassieke keuken

Design keuken

Een design keuken is verre van alledaags.. Qua opstelling, vormgeving, afwerking en kleuren springt uw keuken eruit en is zij uniek in haar soort. Veelal wordt voor een design keuken gebruik gemaakt van strakke, kwalitatief hoogstaande materialen, luxe apparaten en hoogglans kleurstellingen. Toch is een design keuken mogelijk voor een relatief bescheiden budget. Bekijk online de mogelijkheden, materialen en prijsklassen en bewonder onze oogstrelende collectie design keukens in onze showroom.

Lees meer over design keukens
Moderne keuken in robuuste uistraling

Moderne keuken

Als liefhebber van modern design houdt u van overzichtelijke keukenontwerpen, strakke lijnen en geen franjes. Voegen en naden zoals in tegelwanden zijn voor u uit den boze. Op zoek naar een kenner van moderne keukenstijlen? Bekijk onze collectie moderne keukens of laat u verder informeren en inspireren over moderne keukens.

Lees meer over moderne keukens
Moderne keuken
Landelijke hoekkeuken op maat gemaakt
Witte landelijk moderne hoekkeuken met kastenwand

Greeploze keuken  

U houdt van modern design, zonder franje. Een greeploos keukenontwerp is dan echt iets voor u. Geen handgrepen die de aandacht afleiden. Pure, strakke lijnen. De openingstechnieken van greeploze lades en deuren worden steeds geavanceerder. Met een simpele 'touch' veert de kast- en ladedeur al zachtjes open.

Lees meer over greeploze keukens
Greeploze keuken

Tijdloze keuken

Uw keuken hoeft niet uitgesproken trendy te zijn. Het liefst kiest u een ontwerp dat altijd mooi is met neutrale kleuren en elementen. Een concept dat niet in een bepaald hokje is onder te brengen, maar soberheid en functionaliteit uitstraalt. Onze tijdloze keukenstijl kenmerkt zich door eenvoud en klasse.

Lees meer over tijdloze keukens
Greeploze keuken

Hoogglans keuken

Een hoogglans keuken is door zijn superieure afwerkingstechniek puur chique. De glanzende toplaag geeft uw keuken jarenlang een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat uw keuken altijd als nieuw oogt. Alle kleuren staan u ter beschikking.

Lees meer over hoogglans keukens
Moderne keuken in rechte opstelling

Houten keuken

Natuurlijke elementen voeren de boventoon in uw interieur. Stoffering in rustieke kleuren, accessoires van natuurlijke materialen, ton-sur-ton effecten, weinig kleurcontrasten. U zult vast heel enthousiast worden van onze houten keukens. Robuust, sfeervol en natuurlijk.

Lees meer over houten keukens
Houten hoekkeuken met fornuis.