• 9,6 uit 257 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Pelma Keukens

  • Zondag Gesloten
  • Maandag 10:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag 09:30 - 17:00 uur
  • Woensdag 09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag 09:30 - 21:00 uur (koopavond)
  • Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag Gesloten I.v.m. Koningsdag

Neem contact op

Wij zijn pas tevreden wanneer u enthousiast bent!

Wie heeft iets aan een mooi keukenontwerp dat in de praktijk lastig of zelfs helemaal niet te realiseren valt? Met de montagegerichte verkoop van Pelma Keukens in Goes loopt u dit risico niet: al bij de verkoop van de keuken denken wij mee in het montageproces.

De focus op een perfecte montage is misschien wel een van de belangrijkste succesfactoren van deze keukenspecialist. Hier vindt u niet alleen schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen, de advisering is ook persoonlijk, eerlijk en realistisch.

Pelma Keukens in Goes: Pand

Alleen door de wensen van de klant als leidraad te nemen en die te vertalen in een praktisch en technisch uitvoerbaar ontwerp, is het mogelijk om te streven naar 100% perfecte montage van droomkeukens. Deze montage verzorgen wij compleet met eigen, door ons zelf opgeleide mensen.

Daarom is Pelma Keukens in Goes één van de leidende keukenspecialisten geworden voor de regio’s Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen.

Keukens Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen

Sinds 2000 is Pelma Keukens een goed bereikbare, lokale keukenspecialist voor klanten uit de wijde omgeving van Goes. Zo bedraagt de gemiddelde reisafstand vanuit:

Terneuzen: 30 minuten
Antwerpen: ruim 45 minuten
Brugge: 1,5 uur

Een bezoek aan onze 1000 m², moderne showroom met veel woon- en interieurbeleving is de moeite meer dan waard. Voor elke woonstijl bieden wij onuitputtelijke inspiratie. Met vele mogelijkheden in actuele opstellingen, materialen, aanrechtbladen, kleuren, apparatuur en afwerking, kunt u hier uw persoonlijke keuken volledig samenstellen. Bovendien biedt onze vernieuwde showroom volop inspiratie door tips over bijpassende wandkleuren en accessoires. Zo krijgt u gelijk een nog beter idee van het totaalplaatje.

Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree
Pelma Keukens Goes, Showroom, Inspiratiewand

Wij beleven uw ruimte

Naast keukenadviseurs zijn wij ook ruimtebelevers. Onze ontwerpers denken graag mee in de totaalplannen van uw keukenruimte. Mocht u nog een stap verder willen, dan betrekken wij een binnenhuisarchitect.

Specialisten in montage

Pelma Keukens in Goes wil graag de allerbeste montage verzorgen. En je kunt alleen ergens goed in zijn, door je erin te specialiseren. En dat kan met recht van Pelma Keukens gezegd worden: montage tot in de puntjes, door ervaren, vakbekwame professionals. Zo wordt u volledig ontzorgd, want u hebt werkelijk nergens omkijken naar, behalve de demontage van de oude keuken en het leidingwerk van uw nieuwe keuken. Mocht u niet in staat zijn om dit zelf te verzorgen, maak dan gebruik van onze netwerkcontacten. Zij kunnen dit voor u uit handen nemen.

Dat deze werkwijze onze klanten aanspreekt, blijkt wel uit hun waarderingen: gemiddeld bedraagt ons klantcijfer een 9,6 op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl! In de klantervaringen wordt onze vakkundige montage menigmaal geroemd. 

De montage van uw keuken wordt gedaan door eigen mensen. Vakmannen met oog voor detail.
Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Keukens met ‘n 9+

Ga voor keukens met een 9+ naar Pelma Keukens! Keukens waarbij we het hoogst mogelijk haalbare nastreven qua kwaliteit, afwerking, montage en service. Wij streven elke dag weer naar enthousiaste klanten en veel werkplezier. Samen doen we ons uiterste best om alles perfect te regelen. Wij leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. Ook ervaren? Kom eens langs!

U kunt een vrijblijvende afspraak maken via het online afspraakformulier of telefonisch door te bellen naar 0113-219770.

Lage nettoprijzen

Sinds de oprichting van Pelma Keukens in Goes valt Pelma op vanwege haar nettoprijs principe. In een tijd waarin iedereen onderhandelt over keukenprijzen, is dit uiterst ongebruikelijk. Bij Pelma Keukens weet je waar je aan toe bent: iedereen betaalt de netto, laagst mogelijke prijs. Alles transparant en gespecificeerd, zonder ondubbelzinnigheden of onverklaarbare kortingen.

Het idee dat hierachter zit is zowel puur als simpel: door grootschalige inkoop kunnen kortingen worden bedongen. Hierdoor kunnen keukens ook tegen de laagst mogelijke prijzen aangeboden worden. En profiteert iedereen van de korting!

Pelma Keukens Goes, Showroom, houten keuken
Pelma Keukens Goes, Showroom overzicht

Onderdeel van DB Keukens

Dat Pelma Keukens in Goes onderdeel is van DB Keukens, is voor u relevant om te weten. U profiteert namelijk van de voordelen van grootschalige inkoop via DB Keukens, terwijl het kleinschalige karakter van Pelma Keukens gehandhaafd blijft.

Hier kennen ze de klant nog echt. Dat maakt het kopen van keukens zoveel aantrekkelijker en leuker. U bent van harte uitgenodigd om dit eens zelf te komen ervaren.

Moderne zwarte keuken met eiland
Modern-landelijke-keuken