Belgisch hardsteen aanrechtblad

Het Belgisch hardsteen aanrechtblad is met recht een prachtig aanrechtblad. De kleur antraciet maakt het chique, en het patroon van grijzige spetters, stippen en 'belletjes' van het Belgisch hardsteen aanrechtblad doet soms aan natuurijs denken. Heel natuurlijk, zeker als je kijkt naar de putjes en fossielen die overal opdoemen in het Belgisch hardsteen aanrechtblad.

Belgisch hardsteen aanrechtblad
Houten keuken in landelijke stijl met toscaans hardsteen aanrechtblad

Belgisch hardsteen ingetogen chique

Belgisch hardstenen aanrechtbladen trekken niet heel nadrukkelijk de aandacht in uw keuken. Nee, de gezoete (mat, vlak) en de satin (mat, geborsteld) afwerking geven juist een ingetogen karakter aan dit mooie aanrechtblad.

Het Belgisch hardsteen aanrechtblad is zeker een rustgever in uw keuken. Mooi met een contrasterende hoogglans afwerking!

Voor- en nadelen Belgisch hardsteen

Het Belgisch hardsteen aanrechtblad is hittebestendig. Praktisch wanneer je in de weer bent met pannen! Toch wordt u altijd aangeraden om onderzetters te gebruiken i.v.m. thermoshock. 

Als je valt voor unieke werkbladen zoals Belgisch hardsteen aanrechtbladen, dan zul je het er zeker voor over hebben om dit natuurlijke materiaal goed te onderhouden. Belgisch hardstenen aanrechtbladen vragen op bepaalde punten hun aandacht.

U kunt het aanrechtblad gewoon dagelijks afnemen met een vochtig doekje, maar dit aanrechtblad is wel gevoelig voor vlekken. Vlekken zijn moeilijk te verwijderen en je blijft ze lang zien. Daarnaast hebben Belgisch hardsteen aanrechtbladen regelmatig onderhoud en impregneren nodig.

Bekijk ook andere aanrechtbladen
Belgisch hardsteen aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Belgisch hardsteen aanrechtblad