Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Aanrechtbladen voor intensief gebruik

Aanrechtbladen hebben een belangrijke functie. Groente snijden, afwas neerzetten, een boterham smeren.

U gebruikt ze dagelijks. Daarom is het van belang dat ze krasvast zijn, bestand tegen vocht en hitte. En dat u er prettig aan kunt werken.

Onze aanrechtbladen zijn van hoogwaardige kwaliteit materiaal en afwerking. Ze voldoen altijd aan de hedendaagse gebruikseisen.

Of u nu kiest voor oersterk graniet, massief edelhout of het populaire terrazzo. Uiteraard staan wij voor u klaar met een persoonlijk advies. Zodat uw aanrechtblad precies past bij uw kwaliteitskeuken.

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Persoonlijke sfeer

Aanrechtbladen bepalen in sterke mate de uitstraling van uw keuken. Warm, robuust, chique of klassiek. In ons zeer ruime assortiment zult u zeker een goede keus kunnen maken. En onze aanrechtbladen zijn beschikbaar in vrijwel alle denkbare kleuren. Wilt u design of juist een luxe accent in uw keuken? Ons uitgebreide aanbod van verschillende randafwerkingen zal u aangenaam verrassen.

Aanrechtbladen zijn prominente elementen in keukens. Het zijn belangrijke sfeerbepalers en ze worden intensief gebruikt. Laat u daarom goed adviseren. We staan voor u klaar!

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Belgisch hardsteen aanrechtblad