Keukens in alle kleuren

Welkom op onze pagina van keuken kleuren! Deze pagina toont u hoe leuk het is om je keuken te kleuren. U zult er vast geweldige inspiratie van krijgen. Wilt u meer zien? Klik dan verder op een van de keuken kleuren hieronder en bewonder de prachtigste keukens in alle kleuren. Wist u trouwens dat het met onze Residentic keukens op maat mogelijk is om uw keuken in elke RAL en Sikkens kleur te spuiten? Zo harmonieert uw keuken naadloos met uw interieur. In welke stijl dan ook!

Bekijk alle keukens
Industriële groene hoekkeuken
Modern antraciete keuken
Grijze hoekkeuken

Keukens in uw persoonlijke stijl

Bij keuken kleuren denken we aan kastdeuren, aanrechtbladen, apparatuur, tegels, achterwanden. Bij elk onderdeel van uw keuken maakt u wel een kleurkeuze. De hoeveelheid keus die u hebt, verschilt per keuken, per apparaat, per merk en per materiaal aanrechtblad. Zo zijn glazen aanrechtbladen in veel bijpassende keukenkleuren te leveren. Kunststof aanrechtbladen zijn er ook in veel keuken kleuren, zoals hout repro’s, steen repro’s, en fantasiedecors. Onze collectie keukens biedt voor elke interieurwens genoeg keus.

Pelma, uw keukenspecialist

Welke keuken u ook koopt, u kunt bij ons rekenen op de beste service en een uiterste klantgerichte houding.

Honderden klanten beoordelen onze unieke werkwijze met gemiddeld een 9,5! Een score waar we stiekem best trots op zijn, maar ons ook uitdaagt om iedere dag deze waardering waar te maken.

Met onze betrokken medewerkers streven we telkens weer naar de hoogste klanttevredenheid. Bezoek gerust onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Over ons
Pelma Keukens in Goes: Pand

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Blauwe landelijke keukeneiland met fornuis en stenen aanrechtblad