Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Iedere keuken indeling is mogelijk

Iedere keuken kan ontworpen worden zoals u het wilt. Ook de keuken indeling kan geheel naar uw wensen gemaakt worden. De meest bekende keuken indeling is de hoekkeuken, maar ook de rechte keuken of de keuken met kookeiland zijn veel toegepaste keuken indelingen. Laat u echter niet beperken door de standaard, maar ontwerp die indeling die geheel voldoet aan uw voorkeuren. Laat u informeren over de voordelen van iedere keuken indeling en maak, samen met onze adviseurs, die keuken indeling welk het meest praktisch, stijlvol en passend bij uw keukenruimte is.

Hoekkeuken

De hoekkeuken is - zoals gezegd - de meest bekende en gebruikte keuken indeling. Dankzij deze indeling heeft u veel werk- en opbergruimte op een relatief kleine oppervlakte. Hierdoor zijn de loopafstanden minimaal. Daarnaast is de hoekkeuken mogelijk is veel keukenruimtes, ongeacht de grootte en indeling. Laat u informeren en inspireren over deze keuken indeling.

Lees meer over hoekkeukens
Landelijke hoekkeuken. Wit met fornuis, schouw en kastenwand.

Keuken indeling - kookeiland

Keukens met kookeiland zijn droomkeukens. Voor de gezellige hobby-kok tot de fanatieke topkok. In een keuken met kookeiland kun je zoveel meer. Wat dacht u van gezellig bijpraten aan het kookeiland met betonnen aanrechtblad? Of aan de extra ruimte die een keuken met kookeiland biedt? De grootste misvatting is dat een keuken met kookeiland alleen voor de grote woningen is weggelegd. Er zijn tips om uw keuken met kookeiland ruimer te laten lijken. Laat u adviseren!

Lees meer over het kookeiland
Modern landelijke keuken met eiland

Keuken indeling - rechte keuken

Prachtig is klassieke of landelijke keukens, een rechte keuken met oud-Hollandse tegeltjes. Toch past een rechte keuken net zo goed in moderne of tijdloze interieurs. En in kleine ruimtes is de rechte keuken in zijn element. Elke centimeter wordt benut. Laat u daarom adviseren welke opstelling het beste past.

Lees meer over rechte keukens
Tijdloze keuken in rechte opstelling met landelijke uitstraling
Tijdloze hoekkeuken met oven
Hoogglans keuken