Het echtpaar Wiskerke had ooit eens een praatje gemaakt met één van de medewerkers van Pelma Keukens in Goes. "Toen hadden we al positieve verhalen over dit bedrijf gehoord. We dachten, als we ooit nog eens een nieuwe keuken willen, dan doen we het hier," vertelt mevrouw Wiskerke uit Meliskerke. En zo gebeurde het.

Ze bezochten de showroom in Goes en lieten hun oog vallen op één van de mooie keukens. "De verkoper hielp ons heel netjes. Hij kwam ook met nieuwe ideeën waar we zelf niet op gekomen zouden zijn. Mijn wens was om een groot fornuis en een grote oven aan te schaffen. Daardoor moesten we creatiever met de ruimte omgaan. Hij stelde toen voor om het kookgedeelte totaal ergens anders neer te zetten. Aan dat idee moesten we even wennen. Maar nu bevalt het ons prima. We hebben een lekker groot aanrecht. Trouwens, de hele keuken vinden we praktisch."

“De verkoper hielp ons heel netjes. Hij kwam ook met nieuwe ideeën waar we zelf niet op gekomen zouden zijn”

De plaatsing verliep prima, en van aftersales service hoefde de familie geen gebruik te maken. Alles was gewoon goed. "We zouden Pelma Keukens zeker aanraden aan anderen."

Op onze website kunt u meer lezen over Pelma Keukens of andere klantervaringen bekijken.