Witte keukens, parels van onze vernieuwde showroom

Welkom bij het aanbod witte keukens van Pelma Keukens in Goes. Al jarenlang is Pelma Keukens een niet weg te denken keukenspecialist in Zeeland en omstreken. Met actuele en eigentijdse opstellingen bieden we ruime keus aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige keukens. Op deze pagina over witte keukens leggen we u graag uit hoe.

U ziet het bijvoorbeeld al wanneer u bij onze showroom aankomt. Een moderne parkeerplaats, eigentijdse gevel en een ruime, vernieuwde entree geven u al een verwelkomend gevoel. In onze showroom hebt u alle tijd en mogelijkheden om inspiratie op te doen.

Onze verkopers staan voor u klaar om u rond te leiden als u daar behoefte aan hebt. De sfeer in onze showroom is ongedwongen en informeel, omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen in zo’n setting de mooiste, persoonlijke keukens tot stand komen.

Bekijk alle keukens
Hoogglans witte keuken met eiland en kastenwand.
Witte greeploze keuken
Zwart witte hoekkeuken

Klassiek met modern

Al ruim vijfentwintig jaar vindt u bij ons kwalitatief hoogwaardige keukens in allerlei stijlen, merken en prijsklassen. Als lokale speler laat Pelma zich inspireren door de Zeeuwse cultuur en speelt ze hier op in met een modern aanbod keukens, onder meer voor woningen waarin klassieke en moderne elementen worden gecombineerd.

Zo heeft Pelma Keukens schitterende keukens die nauw aansluiten op de authentieke stijlkenmerken van boerderijen die tot woning worden omgebouwd. Ook witte keukens, die zich goed laten combineren met warme elementen zoals houten plafonds en vloeren.

Bekijk al onze keukens
Witte Siematic keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Ervaring met witte keukens

Witte keukens zijn er bij ons in allerlei opstellingen, stijlen, combinaties, uitvoeringen en prijsklassen. Elke opstelling biedt iets unieks. Met kookeiland vormen witte keukens een mogelijkheid die extra aantrekkelijk is woonkeukens. Sfeervol in woonboerderijen, maar net zo gezellig in andere soorten woningen.

Worden open keukens meer populair, ons aanbod witte keukens met kookeiland laat zich uitstekend inpassen in open keukens. Kookeilanden die niet alleen dienst doen om te koken, maar die worden uitgebreid met bar, zitgedeelte of een verlengd aanrechtblad zodat familieleden even kunnen plaats nemen terwijl u kookt.

Ook zonder eiland bieden onze witte keukens onuitputtelijke inspiratie. Rechte witte keukens, witte hoekkeukens of witte parallelle keukens, welke afmeting uw keukenruimte heeft en hoe groot uw wensenlijst ook is, onze witte keukens zijn onovertroffen.

Keukens

Witte keukens in diverse stijlen

Het mooie aan witte keukens is dat onze collectie elke stijl keukens omvat. U kunt witte keukens superstrak en modern opstellen, met design afwerking, verborgen afzuiging, naadloos geïntegreerde apparaten, zodat uw witte keuken als uit een designboek stapt. U kunt zich evengoed oriënteren op witte keukens met een landelijk karakter.

Hiervoor kiest u een mooie schouw bijvoorbeeld, een robuust fornuis, gekaderde fronten, een klassieke gootsteen met bijpassende kraan, en onze witte keukens in landelijke stijl wedijveren zelfs met mooie handgemaakte witte keukens. Mag wat u betreft een van onze witte keukens een tijdloos karakter hebben?

Ook hier tonen we u graag hoe we aankijken tegen tijdloze witte keukens. Deze witte keukens zijn gewoon mooi omdat ze mooi zijn. Hun ingetogenheid is tegelijkertijd hun schoonheid. Ornamenten en verfraaiingen zijn hier weggelaten, zodat alleen de keuken overblijft. Eenvoudig passend in elke woonstijl.

Witte keukens gecombineerd

Witte keukens zijn bij uitstek keukens om eindeloos mee te combineren. Onze klanten verrassen we vaak met onze uitgesproken ideeën over combinaties in witte keukens. Zo leggen we graag een link naar industrieel design in witte keukens door te kiezen voor een betonnen aanrechtblad.

Of knipogen we naar lang vervlogen tijden met de inmiddels weer populair wordende retro keukens met wit en rood. Keukens die bestaan uit twee delen kunnen in verschillende kleuren uitgevoerd worden zonder dat het rommelig wordt. En houten keukens maakt u frisser met witte fronten bijvoorbeeld, terwijl tegelijkertijd de warme, natuurlijke uitstraling intact blijft.

Witte greeploze keuken

Witte keukens in diverse uitvoeringen

U vraagt naar witte keukens, en u zult veel mogelijkheden zien om witte keukens uit te voeren. U kunt een van onze houten, witte keukens overwegen. Maar witte keukens in lak uitgevoerd zijn ook schitterend, of in matlak.

Ja, ook strijklak is een mogelijkheid voor een authentiek effect. Hier ziet u zelfs de kwaststrepen lopen. Kiest u liever voor wit kunststof, dan opent dit ook weer vele mogelijkheden. In elk geval kunt u ook met witte keukens uw volledig persoonlijke keuken samenstellen.

Hoogglans keuken

Witte keukens in verschillende prijsklassen

In diverse prijsklassen bieden we witte keukens aan. Maatwerk witte keukens bijvoorbeeld in onze Residentic collectie zijn geweldig populair als het gaat om keukens in speciale uitvoeringen. Denkt u bijvoorbeeld aan een afwijkende maat keukenkasten, hier biedt onze collectie Residentic keukens op maat u veel keus.

Andere luxe witte keukens zijn die uit onze Excellentic collectie. Witte keukens die u veel extra’s bieden en de gebruiker veel comfort en keukenplezier beloven. Bekijkt u liever een van onze witte keukens zonder al te veel extra’s?

Onze collectie DBselect heeft enkele mooie witte keukens voor een leuke prijs. Stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit, maar zonder luxe, zodat u beslist niet meer betaalt dan nodig. En vergeet u alstublieft niet onze Old Wood keukens, de witte keukens met een doorleefd uiterlijk alsof ze zo uit het bos komen!

Witte keukens met een 9+

U ziet onze leus misschien vaker: "Keukens met een 9+", en u vraagt zich af wat dat voor u inhoudt. Keukens met een 9+ vertegenwoordigen voor ons keukens met de hoogste klanttevredenheid, waar u als klant razend enthousiast over bent. En die ons ook veel werkplezier bezorgen.

Die combinatie levert de grootste voordelen op. Medewerkers die zin hebben in hun werk, kunnen u namelijk veel beter van dienst zijn. Keukens met een 9+ werkt dus twee kanten op, ook intern!

Bekijk ruim 250 onafhankelijke klantervaringen!
Keuken Rilland

Witte keukens zonder zorgen

Totale ontzorging van de klant, wat houdt dat nu eigenlijk in? De manier waarop we hier bij Pelma invulling aan geven, maakt ons uniek. Al bij uw bezoek aan onze mooie showroom moet bij u het idee ontstaan dat u aan het beste adres bent voor de aankoop van een van onze mooie witte keukens.

De setting is rustig zonder opdringerigheid, de showroom is compleet gerenoveerd en biedt enorme inspiratie, een verwelkomend gevoel, alles keurig en netjes op orde waar ook onze interieurverzorgsters een hele taak aan hebben, kortom, het plaatje is gepoetst.

Hoogglans keuken met eetbar

Volledige controle achter de schermen

Ook achter de schermen hebben we onze organisatie op orde. Zo biedt ons eigen logistieke apparaat u meer voordelen dan u zou denken. Zoals een kookplaat perfect werkt omdat alle knoppen volledig geïntegreerd zijn, zo werkt onze organisatie ook gestroomlijnd. We bestellen zelf uw keuken, nemen uw bestelde keuken zelf in ontvangst, we voeren zelf de controle uit, en we zorgen er zelf ook weer voor dat uw keuken wordt afgeleverd. Doordat we alles binnen onze eigen organisatie uitvoeren, verkleinen we de kans op afstemmings- en communicatieproblemen. Ook in ons bedrijf gaat er wel eens wat mis. Maar dan zijn we er in ieder geval snel bij om bij te sturen.

De montage van witte keukens

Pelma Keukens in Goes verkoopt niet alleen witte keukens, ook de montage heeft onze grootste aandacht. We beseffen dat juist dit laatste stuk bepaalt of u tevreden bent, of niet. Daarom besteden we zoveel mogelijk aandacht aan onze montage. Onze medewerkers in het montageteam verrichten hun werk met plezier en met vakkundigheid. Nauwkeurig gaan ze te werk, voorzichtig ook, zodat ze de overlast zo veel mogelijk kunnen beperken. Natuurlijk brengt de montage van een keuken altijd wel wat rommel met zich mee, maar als het even kan zorgen ze ervoor dat u zo min mogelijk hinder hebt. Dus als ze moeten zagen, dan doen ze dat buiten. Als ze aan het werk gaan, dan dekken ze uw keukenvloer af. Zoveel mogelijk halen ze spullen weg zodat er niets beschadigd wordt.

Keuken Hendrik Ido Ambacht

Montage door professionals

Alle keukendelen staan keurig op een rij, in de volgorde van plaatsing. Hieraan kunt u zien dat het professionals zijn, die met de grootst mogelijke zorg te werk gaan. En hoe het dan verder gaat? Als eerste krijgen de onderkasten een plek. Dan volgt het aanrechtblad, het moment waar u waarschijnlijk reikhalzend naar hebt uitgekeken. Bevat uw keuken ook bovenkasten? Dan volgen deze daarna, maar wel pas nadat uw nieuwe kunststof, composiet, graniet, rvs, beton, top core of keramiek aanrechtblad is voorzien van een beschermende laag. Pas nadat al het werk verricht is, wordt dit verwijderd. Net zoals het beschermende folie van de kastfronten bijvoorbeeld, dat laten we ook net zo lang zitten tot de montage van uw keuken klaar is. Als laatste wordt uw apparatuur gemonteerd.

Montage

Oplevering tot in de puntjes

Zodra uw apparatuur is geplaatst, dan is uw keuken bijna gebruiksklaar! Onze monteurs tonen u nog even hoe u zelf een keukendeur kunt stellen. Alle handleidingen belanden keurig netjes, binnen handbereik, in een la. En wanneer u enthousiast bent en verder geen vragen hebt, dan pakken ze hun gereedschap in en vertrekken ze weer naar een andere klant van witte keukens!

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Witte keuken