Dé keukenspecialist met hoogste klanttevredenheid

Ons belangrijkste doel is om úw droomkeuken perfect volgens afspraak en zonder problemen te verwezenlijken. Dat ons bedrijf in staat is deze doelstelling keer op keer te behalen, blijkt uit de hoge klanttevredenheid.

Ruim 250 klanten geven ons een 9,6 op het onafhankelijke beoordelingsplatform Qasa.nl.
Lees op onze website meer over onze keuken, laat u informeren over keukenstijlen en opstellingen en maak kennis met onze unieke, klantgerichte werkwijze.

Maak een 3D ontwerp

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 289 klanten geven ons gemiddeld een 9,6 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak
Pand Pelma Keukens Goes
Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree

Assortiment keukens

Smaak kan heel verschillend zijn... Daarom bieden wij u de keus uit vele keukenstijlen, van klassiek tot hypermodern. Laat u informeren over en inspireren door de verschillende keukenstijlen die mogelijk zijn.

En ontwerp uw droomkeuken naar uw eigen wensen, ideeën en stijlen. U onze grote collectie keukens direct online bekijken. Natuurlijk bent u altijd welkom in onze showroom voor verdere bezichtiging van onze keukens.

In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken onze ervaren adviseurs samen met u de mogelijkheden voor uw droomkeuken. Want een keuken is mogelijk in iedere stijl of voor ieder budget.

Laat u op onze website of in onze showroom verder informeren.

Keukens
Keuken Kesteren

Positieve ervaringen van onze klanten

Wij enquêteren enkele weken na oplevering al onze klanten. Deze enquête geeft ons dé informatie die van belang is om onze huidige werkwijze te toetsen aan het uiteindelijke resultaat. Ook geeft het aan dat wij een hoge mate van klantentevredenheid weten te bewerkstelligen.

 

Lees ervaringen van onze klanten
Uw keuken kopen in vertrouwen

Een goede vaart? Een Pelma keuken!

Wij zijn door onze jarenlange ervaring ook gespecialiseerd in het plaatsen van keukens op binnenvaartschepen.

Schippers vanuit het heel Nederland en België komen graag naar Goes toe, omdat ze weten dat ze te maken krijgen met echte professionals in zowel advies als montage.

Van harte welkom bij één van de meest toonaangevende keukenzaken uit de regio. Pelma Keukens in Goes: het begin van een gedegen en eerlijk keukenadvies.

Pelma Keukens - Personeel