Graniet aanrechtblad

Graniet is een natuurproduct met robuuste uitstraling. Elk aanrechtblad is uniek, dus saai is graniet nooit! De kleurrijke patronen van graniet geven een unieke touch aan uw keuken.

Wit, grijs, zwart, oker, zand, blauw, rood of groen, welke kleur ook domineert in uw keuken, er is altijd een bijpassend graniet aanrechtblad te vinden in ons enorme assortiment. Het andere voordeel van graniet is dat het krasbestendiger is dan vele andere materialen.

Graniet aanrechtblad
Massief eiken keuken, werkblad graniet

Onderhoud van granieten aanrechtblad

Om uw aanrechtblad goed te kunnen onderhouden hebben we een exclusieve schoonmaaklijn opgenomen in ons assortiment. Goed betaalbare reinigingsmiddelen die volledig afgestemd zijn op het graniet aanrechtblad, effectief werkend en nergens anders verkrijgbaar. We zijn er u graag mee van dienst.

Bij uw geleverde graniet aanrechtblad ontvangt u kosteloos een onderhoudsmiddel uit deze lijn. Uw graniet aanrechtblad is hier al mee voorbehandeld. Van belang is om dit regelmatig te herhalen. Dagelijks kunt u uw graniet aanrechtblad gewoon schoonhouden met een vochtige doek, eventueel met Dreft zonder citroen.

Het graniet aanrechtblad moet regelmatig geïmpregneerd worden. U kunt zelf testen of dit nodig is. Wanneer u een druppeltje water op het blad laat vallen en dit blijft als een bolletje erop liggen, dan is het graniet nog voldoende geïmpregneerd.

Als het druppeltje echter uitvloeit/erin trekt, moet er opnieuw geïmpregneerd worden. Ook hiervoor beschikken wij over kwalitatief hoogwaardige producten die uw graniet jarenlang laten stralen!

Bekijk ook andere aanrechtbladen

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Graniet aanrechtblad