Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Open Huis op 14 april

Als Pelma Keukens houden wij op aanstaande zaterdag 14 april OPEN HUIS! Tijdens deze dag bent u van harte welkom in onze showroom om kennis te maken met ons bedrijf, de nieuwste trends op het gebied van keukens op te snuiven en te genieten van een lekker hapje en drankje.
U bent van harte welkom op 14 april, waar wij van 9.30 tot 17.00 uur voor u klaar staan!

Bekijk onze adresgegevens
Pand Pelma Keukens Goes

Activiteiten tijdens ons Open Huis

Als we de deuren van onze showroom voor u openzetten maken we er gelijk een mooi feestje van, en daarom zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Zo kunt u gratis mosselen en wildspecialiteiten uit de oven proeven. Ook kunt u deelnemen aan kookdemonstraties door onze professionele koks. Zo leert u de nieuwste apparatuur kennen en leggen wij u de werking van allerlei functies uit. Zeker de stoomoven staat hierbij centraal, want wij hebben ons in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een echte stoomovenspecialist. Een zeer gezonde manier van koken die past bij een bewust levenspatroon. En natuurlijk kunt u tijdens ons Open Huis door middel van de interactieve Thijs-hoek kennismaken met ons bedrijf, historie en unieke pluspunten.

Kookdemonstratie

De nieuwste keukentrends

Als Pelma Keukens staan wij bekend als een betrouwbare keukenspecialist die streeft naar de hoogste klantwaardering. Dit doen wij onder andere door in onze moderne showroom de nieuwste trends te tonen aan bezoekers. Uiteraard ook tijdens ons Open Huis. Maak kennis met de Urban Stijl, waar oude herenhuizen en grachtenpanden centraal staan, met groene binnentuinen en groene balkons. Dit zijn de stadse sferen van weleer.. Chique en verfijnd voert de boventoon. U zult zien dat keukens in 2018 meer donkere kleurtinten bevatten, met verfijnde edelmetalen. Maar ook de combinatie met fris en helder wit is zeker mogelijk.
Ontdek in onze showroom al de trends van het komende seizoen!

Zwarte keuken met zwart aanrechtblad
Pelma Keukens - Personeel
Welkom op ons Open Huis op 14 april, van 9.30 uur tot 17.00 uur!
Donkere rechte keuken van ons merk DBselect
Een zwarte rechte keuken van ons merk DBselect
Industriële keuken met ijzeren wandrekken en houten legplanken
SieMatic keukeneiland met zwarte design kraan
Industriële keuken van hout met fornuis en betonnen aanrechtblad
Industriële keuken met ijzeren wandrekken en betonnen aanrechtblad