Culinair Event op 8 juni

Als Pelma Keukens organiseerden wij op zaterdag 8 juni het Culinair Event! Tijdens deze dag kon u in onze showroom deelnemen aan kookworkshops, demonstraties en proeverijen. Ook zag u er de noviteiten op het gebied keukens en apparatuur. Dit alles onder het genot van een lekker hapje en drankje van eigen bodem.

Wij kijken terug op een mooie dag met veel bezoekers en een fijne sfeer.

Bekijk onze adresgegevens
Culinair-Event-juni-2019

Activiteiten tijdens het Culinair Event

Als we de deuren van onze showroom voor u openzetten maken we er gelijk een mooi feestje van, en daarom zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Zo kunt u gratis Zeeuwse oesters en lokale wijnen speciaalbieren proeven.

Ook kunt u deelnemen aan kookdemonstraties door onze professionele koks. Zo leert u de nieuwste apparatuur kennen en leggen wij u de werking van allerlei functies uit. Met name het koken door middel van stoom en wokken staat hierbij centraal.

Natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen zich uitleven op het springkussen, ijs eten en zich vermaken in de kinderspeelhoek.

Kookdemonstratie

De nieuwste keukentrends

Als Pelma Keukens staan wij bekend als een betrouwbare keukenspecialist die streeft naar de hoogste klantwaardering. Dit doen wij onder andere door in onze moderne showroom de nieuwste trends te tonen aan bezoekers. Uiteraard ook tijdens het Culinair Event.

De nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van keukens tonen wij in onze Noviteiten show. U maakt hierbij onder andere kennis met een vernieuwd programma eiken maatwerkkeukens.

Ontdek in onze showroom al de trends van dit moment!

Zwarte keuken met zwart aanrechtblad
Pelma Keukens - Personeel
Donkere rechte keuken van ons merk DBselect
Een zwarte rechte keuken van ons merk DBselect
Industriële keuken van hout met fornuis en betonnen aanrechtblad
Industriële keuken met ijzeren wandrekken en betonnen aanrechtblad