De opkomst van de stoomoven

Gezond koken is allang geen trend meer, maar past binnen het standaard voedingspatroon van veel Nederlanders. Om deze reden gaan steeds meer mensen de voordelen van een stoomoven zien.
Voedsel behoudt in zo’n speciale oven namelijk beter z’n voedingsstoffen. Essentiële vitamines en mineralen gaan niet verloren omdat er geen direct contact is met water. Dit komt ook ten goede aan de smaak van het eten: vlees is malser, groente blijft knapperig en vis krijgt een heerlijk zachte smaak. Ook heeft de stoomoven geen olie of vet nodig. Een maaltijd uit de stoomoven is altijd direct serveerklaar. Vlees, vis, aardappels en groenten blijven er mooi uit zien omdat je het niet hoeft om te scheppen of af te gieten. De vorm blijft intact en ook de kleur verwatert niet. Dat spreekt veel mensen aan.

Pelma Keukens - Neff Proef Lokaal

Demonstraties 'koken met stoom' bij Pelma Keukens

Bij Pelma Keukens in Goes signaleren ze al langer dat stoomovens populairder worden. De Zeeuwse keukenspecialist heeft de laatste jaren dan ook veel ervaring opgedaan met stoomkoken. Om te laten zien wat je allemaal met een stoomoven kunt doen, organiseert Pelma Keukens demonstraties met stoomkoken.

Culinair Event

Datum en tijden

De demonstraties 'koken met stoom' worden gegeven op bepaalde zaterdagen gegeven van 11.00 uur tot 16.00 uur. Een professionele kok laat u door middel van workshops en demonstraties zien wat de mogelijkheden van de stoomoven zijn. Dit is uw kans om verschillende apparaten zelf te ervaren, gerechten te proeven en tips op te doen voor optimaal gebruik. Iedereen is welkom in de recent vernieuwde showroom aan de Amundsenweg 47!

Kookdemonstratie Ardi Keukens en Sanitair