Certificaat hoogste kredietwaardigheid

Wij zijn trots op het behalen van 'Rating 1' door de organisatie Dun & Bradstreet! Dit is de hoogst mogelijke rating en slechts 18% van alle Nederlandse bedrijven valt in deze categorie. De beoordeling is op 10 maart 2020 uitgegeven aan DB KeukenGroep, het familiebedrijf waar wij onderdeel van zijn.

Dun & Bradstreet geeft ieder bedrijf in Nederland (en in het buitenland) een rating. Deze worden al jaren gezien als een objectieve indicator voor de kans op faillissement en de kredietwaardigheid van bedrijven. De Dun & Bradstreet rating is een dynamische score, die voortdurend automatisch wordt geactualiseerd en de meest actuele status van een bedrijf laat zien. 

Dun en Bradstreet

Workshops in kookstudio Pelma

Je hoort er steeds vaker over, de combistoomoven, maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Pelma Keukens in Goes heeft zich ontwikkeld tot een echte stoomoven specialist. Hier hebben ze pas veel ervaring met de vele mogelijkheden van deze oven.

Pelma Keukens heeft zelfs een moderne kookstudio geopend om geïnteresseerden bekend te maken met de veelzijdige mogelijkheden van dit nieuwe apparaat. Wilt u ook leren werken met de combistoomoven? Schrijf u dan in voor een unieke workshop.

Tot nader bericht gaan de kookworkshops niet door vanwege de COVID-19 maatregelen.

Neff Proef Lokaal op zaterdag 22 oktober