Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Workshops in kookstudio Pelma

Je hoort er steeds vaker over, de combi-stoomoven, maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Pelma Keukens in Goes heeft zich ontwikkeld tot een echte stoomoven specialist. Hier hebben ze pas veel ervaring met de vele mogelijkheden van deze oven.

Pelma Keukens heeft zelfs een moderne kookstudio geopend om geïnteresseerden bekend te maken met de veelzijdige mogelijkheden van dit nieuwe apparaat. Wilt u ook leren werken met de combi-stoomoven? Schrijf u dan in voor een unieke workshop.

Lees meer over de kookworkshops
Neff Proef Lokaal op zaterdag 22 oktober

Zeeuwse woonmarkt op 25, 26 en 27 oktober 2018

Op donderdag 25 oktober ging weer de 6e Zeeuwse Woonmarkt van start! Dat gaf weer veel drukte en leven op de Goese woonboulevard. Veertig deelnemers stonden voor u klaar om u van informatie te voorzien op het gebied van wonen.
Natuurlijk was ook Pelma Keukens op de Zeeuwse Woonmarkt aanwezig. Op onze stand kon u informatie en inspiratie vinden over de nieuwste trends op het gebied van stomen. Daarbij had u ook deel kunnen nemen aan demonstraties van koken met stoom.

Zeeuwse woonmarkt

Her-opening vernieuwde showroom!

De verbouwing is afgerond! De showroom van Pelma Keukens is uitgebreid, gemoderniseerd en voorzien van een geheel nieuwe entree. Dankzij deze verbouwing is het aantal keukenopstellingen verder uitgebreid en is de showroom van Pelma één van de grootste van Zeeland. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op. Wij heten u van harte welkom om onze vernieuwde showroom te bezoeken! Loop gewoon eens binnen of maak een afspraak via het contactformulier

Pand Pelma Keukens Goes

Nieuwbouw woningmarkt op 2 juni in Goes

Op zaterdag 2 juni was iedereen van harte welkom op de nieuwbouw woningbouwmarkt, georganiseerd door aannemingsbedrijf Fraanje. Op deze dag kon u zich informeren over alle 25 nieuwbouwprojecten die Fraanje heeft in Zeeland. Ook kon u informatie krijgen over de nieuwbouw van een woning op uw eigen kavel. De mensen van de afdeling Rianthuis stonden u graag te woord, om uw wensen te vertalen in een compleet ontwerp.
Ook als Pelma Keukens waren wij op deze woningmarkt aanwezig om u volledig te informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van keukens. Men kon kennismaken met ons familiebedrijf, de nieuwste woontrends bekijken en zich laten inspireren door aansprekende keukenopstellingen. 

Pelma 2 juni nieuwbouwdag