Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Nieuwbouw woningmarkt op 2 juni in Goes

Op zaterdag 2 juni a.s. tussen 10:00 en 13:00 uur heten we iedereen van harte welkom op de nieuwbouw woningbouwmarkt, georganiseerd door aannemingsbedrijf Fraanje. Laat u op deze dag informeren over alle 25 nieuwbouwprojecten die Fraanje heeft in Zeeland. Ook kunt u informatie krijgen over de nieuwbouw van een woning op uw eigen kavel. De mensen van de afdeling Rianthuis staan u graag te woord, om uw wensen te vertalen in een compleet ontwerp.
Ook als Pelma Keukens zijn wij op deze woningmarkt aanwezig om u volledig te informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van keukens. Maak kennis met ons familiebedrijf, bekijk de nieuwste woontrends en laat u inspireren door aansprekende keukenopstellingen. Wij heten u van harte welkom!

Pelma 2 juni nieuwbouwdag

Workshops in kookstudio Pelma

Je hoort er steeds vaker over, de combi-stoomoven, maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee? Pelma Keukens in Goes heeft zich ontwikkeld tot een echte stoomoven specialist. Hier hebben ze pas veel ervaring met de vele mogelijkheden van deze oven. Pelma Keukens heeft zelfs een moderne kookstudio geopend om geïnteresseerden bekend te maken met de veelzijdige mogelijkheden van dit nieuwe apparaat. Wilt u ook leren werken met de combi-stoomoven? Schrijf u dan in voor een unieke workshop.

Lees meer over de kookworkshops
Neff Proef Lokaal op zaterdag 22 oktober

Open Huis op zaterdag 14 april!

Als Pelma Keukens hadden wij op aanstaande zaterdag 14 april OPEN HUIS! Tijdens deze dag was u van harte welkom in onze showroom om kennis te maken met ons bedrijf, de nieuwste trends op het gebied van keukens op te snuiven en te genieten van een lekker hapje en drankje. Waar ouders en ouderen genieten van kookdemonstraties of de mooiste keukens bewonderen, konden de kleine kinderen genieten allerlei activiteiten. Zo was deze dag een gezellig uitje voor jong en oud!

Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree

Her-opening vernieuwde showroom!

De verbouwing, die in mei 2016 werd gestart, is afgerond! De showroom van Pelma Keukens is uitgebreid, gemoderniseerd en voorzien van een geheel nieuwe entree. Dankzij deze verbouwing is het aantal keukenopstellingen verder uitgebreid en is de showroom van Pelma één van de grootste van Zeeland. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee en trots op. Wij heten u van harte welkom om onze vernieuwde showroom te bezoeken! Loop gewoon eens binnen of maak een afspraak via het contactformulier

Pand Pelma Keukens Goes