"Vanwege alle negatieve verhalen waren we altijd een beetje bang voor het aanschaffen van een nieuwe keuken. Na meer dan 20 jaar hebben we uiteindelijk toch de stap gezet en zijn we op pad gegaan voor een nieuwe, moderne keuken. Nadat we eerst showrooms bezocht hebben van 'de bekende keukenleveranciers' kwamen we door de positieve reacties op met name Qasa.nl terecht bij Pelma Keukens. Al snel zagen we een keuken die aan onze verwachtingen voldeed.

Na het eerste gesprek kwamen we er vrij snel achter dat de aankoop van een keuken veel meer voeten in aarde heeft. Dat hadden we aanvankelijk niet gedacht. Dankzij de hulp van de verkoper lukte het uiteindelijk om de perfecte keuken samen te stellen.

“Dankzij de hulp van de verkoper lukte het om de perfecte keuken samen te stellen.”

We hebben het keuze- en bestelproces als prettig ervaren. Er was geen druk om direct tot koop over te gaan zoals je vaak hoort bij andere keukenbedrijven. We hebben zelfs een bedenktijd afgesproken, want we wilden ook eerst inzicht hebben in de bouwkundige kosten.

Na de bestelling hebben we een datum afgesproken voor levering en installatie. Wat ook fijn is, is dat Pelma Keukens alles voor je regelt met betrekking tot het noodzakelijke voorwerk. De werkzaamheden werden perfect uitgevoerd, zonder enige problemen. De oude keuken werd afgebroken en afgevoerd, de leidingen zijn verlegd en gelegd en het geheel werd vakkundig gestukadoord.

Keurig op tijd en met alle zorg werd onze nieuwe keuken geheel compleet in vele onderdelen geleverd. Een paar dagen later kwamen twee keukenmonteurs om onze keuken te monteren. Het was gewoon een plezier om te zien hoe rustig en vakkundig deze mensen zoiets aanpakken. Tot in de kleinste details werd alles afgewerkt. Bij oplevering bleken er twee kleine beschadigingen te zijn die we eigenlijk zelf nog niet hadden gezien. Dit was geen probleem, er werd direct een nieuwe deur en legplank besteld die enkele weken later geïnstalleerd werden.

Van bestelling tot levering, installatie en nazorg doet Pelma wat is afgesproken. Op deze manier is het geen enkel probleem om een keuken te kopen. Onze vrees was totaal overbodig!"

Op onze website kunt u meer lezen over Pelma Keukens of andere klantervaringen bekijken.