“Toen ik de showroom binnenkwam, dacht ik: Oh heerlijk, nu mag ik echt mijn droomkeuken kopen. Van dit moment heb ik gedroomd! We hadden ons best een tijdje georiënteerd en gekeken naar wat ons leuk leek. Dan krijg je er wel zin in,” lacht Eline Sinke uit Kruiningen. Van haar aankoop bij Pelma Keukens in Goes heeft ze dan ook geen seconde spijt. “Ik voel me thuis in mijn nieuwe keuken,” vat ze kort samen.

Omdat Eline en Paul in gedachten al veel bezig waren geweest met hun nieuwe keuken, wisten ze vrij goed wat ze wilden. “Wat we fijn vonden bij binnenkomst in de showroom was, dat de verkoper eerst heel goed luisterde waar we naar op zoek waren. Toen liep hij met ons, op z’n gemak, een rondje door de showroom. Overal vertelde hij wat over de keuken, wat er bijzonder aan was. En hij vroeg ons of er iets in was wat ons aansprak.”

Eerlijk ‘nee’

“Hij was ook eerlijk. Zo stonden we bij een aanrechtblad dat dieper was dan gemiddeld. Hij noemde ons de voordelen, maar hij zei ook eerlijk, dat we ons af moesten vragen of dat wel paste binnen de mogelijkheden van onze L-vormige hoekopstelling. Dat voelt fijn.”

Bekijk groter
Keuken Kruiningen in hoekopstelling

“Ze helpen je erg fijn, en de service is ook goed. ”

Heldere offerte

“Daarna belandden we aan tafel, en werden onze wensen in beeld gebracht. Dan wordt alles inzichtelijk. Ook maakte hij een offerte; die liet aan duidelijkheid niets te wensen over.” “We hebben ervoor gekozen om alles zelf te plaatsen. Dat is prima verlopen. We kregen de keuken goed aangeleverd, zodat er goed mee te werken viel. Nu alles staat, ben ik er heel blij mee."

"Pelma Keukens zou ik iedereen aanbevelen. Ze helpen je erg fijn, en de service is ook goed. Zo trok het koelkastfront krom. Die werd direct en zonder problemen vervangen.”

Stoves fornuis als middelpunt

“We hebben een open keuken. De kleur is antiek wit, de fronten hebben een verdieping wat een landelijke aanblik geeft. Het aanrechtblad is van kunststof. De verkoper keek goed mee hoe de aanblik vanuit de kamer en de hal op de keuken zou zijn. Hij adviseerde ons om mijn prachtige Stoves fornuis als middelpunt te plaatsen. Dat is nu echt de aandachttrekker. Aan weerszijden zijn ladekasten. Het vormt mooi één geheel zo.” “Ja, die Stoves, die was echt mijn hartewens. Het is een vijfpits gasfornuis met drie ovens. Toen ik hem zag, dacht ik: Dit is wat ik zoek! In de kleine oven kun je goed grillen, in de grote oven kun je van alles bakken. Nu kan ik tegelijkertijd meerdere gerechten bereiden. Nagenoeg alles lukt me, terwijl ik vroeger thuis nog weleens iets had wat nog niet helemaal goed was. Dit is gewoon een uitstekende oven. Ik kan het recept volgen en dan gaat het prima. Inmiddels heb ik al veel gemaakt: chocolade-frambozentaart, worstbroodjes, citroencakejes, appelbollen, schuimgebak, rosbief uit de oven. En oh ja, eclairs samen met vriendinnen,” somt ze op.

“Mijn nieuwe keuken werkt ook lekker”

Veel ruimte

Ik heb genoeg werkruimte, alles is praktisch ingedeeld. Het maakt ook makkelijk schoon. Bepaalde dingen in deze keuken zou ik direct weer kiezen als ik ooit weer een nieuwe keuken zou kopen. Zoals mijn carrousselkast bijvoorbeeld. Die is zo ontzettend makkelijk. Ik kan er heel veel in kwijt. En als ik iets achter uit de kast vandaan wil halen, dan draai ik hem zo rond totdat mijn pan voorbij komt.” “Mijn afzuigkap bevalt ook goed. Die is van het merk Novy; we hebben heel bewust voor goede kwaliteit gekozen. Omdat ik een open keuken heb en over een vijfpits fornuis beschik, is geluidsarme afzuiging extra belangrijk. De Novy beantwoordt hieraan.”

Op onze website kunt u meer lezen over Pelma Keukens of andere klantervaringen bekijken.