“Bij toeval kwamen we bij Pelma Keukens terecht. We hadden al een aantal andere zaken bezocht, maar vooral bij één voelden we ons niet serieus genomen. En er werd zo geduwd en getrokken aan je, daar hebben we een verschrikkelijke hekel aan. De ontvangst bij Pelma Keukens was totaal anders,” vertellen Roel en Liesbeth de Jel uit Heinkenszand.

“Voordat we definitief besloten om hier onze keuken te kopen, hebben we nog internet geraadpleegd. Want voor ons was het wel belangrijk hoe Pelma Keukens beoordeeld werd op service en nazorg. Dat was dik in orde.”

“En we koken tegenwoordig op inductie, dat is ook fijn en het scheelt veel schoonmaakwerk.”

Van alle kanten
“De verkoper hielp ons prettig. Wij hadden zelf al de wens om apparatuur van Pelgrim te nemen. Hiervan stonden veel apparaten in de showroom. En dat was erg makkelijk, want dan kun je iets ook aan alle kanten bekijken. Kort erna ontvingen we via e-mail een tekening in 3D, en dat was makkelijk. Het is toch lastig om je een voorstelling te maken van hoe je nieuwe keuken nu in je eigen woning staat. De tekening hielp ons, ook bijvoorbeeld om te bepalen waar de verlichting moest komen.”

En dus kochten ze, een aantal bezoeken aan Pelma Keukens later, een prachtige magnoliawitte keuken. “Het bevalt ons uitstekend. Ook de enorme ruimte die erin zit. En we koken tegenwoordig op inductie, dat is ook fijn en het scheelt veel schoonmaakwerk.”

Aanrader 
“We raden Pelma Keukens iedereen aan. Inmiddels is een bekende van ons hier ook al goed geslaagd voor een keuken. Ze leveren kwaliteitskeukens, geven goed advies, en zeuren niet over service. Dat is ontzettend plezierig.” 

Op onze website kunt u meer lezen over Pelma Keukens of andere klantervaringen bekijken.