“Ze luisteren goed naar je wensen en bouwen zo de keuken op”, aldus Desi en Alain Reynvoet uit Breskens. “We keken rond voor een nieuwe woning en tegelijkertijd oriënteerden we ons op een nieuwe keuken. We waren al bij een aantal keukenzaken geweest, toen mijn man de positieve recensies op internet las over Pelma Keukens in Goes. Daar wilden we wel eens gaan kijken. En het eerste contact was direct zo positief, dat we met Pelma Keukens verder wilden gaan,” vertelt Desi Reynvoet over hoe ze bij Pelma Keukens terecht kwamen. Haar nieuwe keuken bevalt uitstekend en het is allemaal zo goed verlopen, dat ze er graag meer over vertelt.

“In mijn nieuwe keuken wilde ik heel graag een losstaand fornuis en een Quooker. Beide apparaten leken me fantastisch. Wat me opviel bij Pelma Keukens was: er wordt hier echt naar je geluisterd. En daaromheen wordt als het ware de keuken gebouwd. De verkoper heeft een leuke keuken uitgetekend, hij ging er direct mee aan de gang en al onze wensen zagen we terug. En, het paste binnen ons budget! We waren hier heel enthousiast over. Dat was nog in het najaar van 2013. We maakten het pas echt af toen de keuze op onze uiteindelijke woning viel, en dat was voorjaar 2014.”

“Vooral die nieuwe apparaten ben ik erg over te spreken.”

Open opstelling
“Het huis dat we kochten moest verbouwd worden. Beneden hebben we de achterzijde compleet aangepakt en een serre laten plaatsen. Zo ontstond een open keuken waar veel licht vanuit de serre invalt. Verder hebben we gekozen voor een klassiek landelijke, witte U-vorm opstelling, want ik wilde het naar de kamer toe zo open mogelijk houden. Ik heb alleen onderkasten, mooi bij elkaar geplaatst, een losse koelkast, een los fornuis van Stoves en een combi-stoomoven. Het geheel is prachtig geworden.”

Vispannetje met kaas en bechamelsaus
“Vooral die nieuwe apparaten ben ik erg over te spreken. De Quooker is ontzettend makkelijk, je boekt er tijdwinst mee. Aardappels koken, spaghetti maken, dat gaat allemaal veel sneller. Ook de combi-stoomoven is een aanwinst. Ik had vroeger al een stoomoven, dus ik ben bekend met stomen. Nu heb ik een stoomoven met een oven gecombineerd. Dat werkt nog beter, hoewel het wel wennen is geweest. Maar je kunt er ontzettend smakelijke gerechten mee bereiden. Met name ovenschotels hebben van binnen de juiste vochtigheidsgraad en toch een knapperig korstje, dat gaat perfect. Mijn topper is het vispannetje met kaas en bechamelsaus, heerlijk!”

Het Stoves fornuis is geweldig!
“Het fornuis van Stoves heeft vier compartimenten en zeven gaspitten. Regelmatig gebruik ik de compartimenten tegelijkertijd, zodat je elk gerecht op z’n eigen manier kunt garen. In het ene compartiment plaats ik dan een hele kip, in het andere aardappels en in de derde oven een mix van courgette, ui en andere groenten, net wat voor handen is. Alles is tegelijk klaar, perfect gegaard. Geweldig!”

 Fijne zaak

“We zijn over Pelma Keukens erg tevreden en we zouden hen ook zonder meer aan andere mensen aanraden. Het zijn gewoon heel nette mensen, fijn om mee om te gaan en je wordt er plezierig geadviseerd. Er is veel mogelijk en ze maken nergens een probleem van. De monteur heeft op het laatste moment bij plaatsing nog best wat moeten improviseren, maar dat verliep perfect.

"Nadat de keuken was ingemeten, hebben we nog gestuukt. Dat maakt uit voor de maatvoering, dus de monteur is best een tijd bezig geweest om het aanrechtblad passend te krijgen. Ook de plinten moesten anders want de vloer was iets hoger ingetekend, ook dat is opgelost. Hij kwam zelfs nog uit eigen beweging met een strip aan voor onder het keukenblok omdat hij vond dat dat netter afgewerkt was. En inderdaad, hij had gelijk. Dus ook daarover zijn we ontzettend tevreden.”

Op onze website kunt u meer lezen over Pelma Keukens of andere klantervaringen bekijken.