“Dagelijks genieten we van onze nieuwe, bruine, houten keuken. In de nieuwe opstelling kunnen we veel gemakkelijker tegelijkertijd bezig zijn. Ook hebben we meer overzicht, werkruimte en bergruimte. Schoonmaken gaat ook makkelijker dankzij de inductiekookplaat en de stijlvolle, zwarte achterwand. Onze nieuwe keuken is een grote vooruitgang,” vertellen Peter en Joyce Hollestelle uit Kats.

Een video waar we binnenkijken bij familie Hollestelle, die een houten hoekkeuken kocht bij Pelma Keukens

“Daarnaast zijn we over de dienstverlening van Pelma Keukens ook meer dan tevreden. Ze hebben ons uitstekend geholpen met een mooie, nieuwe keuken binnen budget. Ook over de monteurs niets dan lof."

Bekijk groter
Houten Keuken Noord Beveland

“De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma Keukens helemaal waar”

"De monteur dekten eerst de vloer af met het verpakkingsmateriaal van de keuken. De onderplinten werden gesteld met een stukje laminaat en ondertapijt, omdat de monteurs wisten dat ik laminaat wilde leggen tot onder de kastjes."

"Ik heb nog nooit zo’n goede service meegemaakt en een dergelijk fijn bouwproject doorlopen. De slogan "Afspraak is afspraak" maakt Pelma Keukens helemaal waar."

Bekijk groter
Houten Keuken Noord Beveland, veel opbergruimte

"Voor geïnteresseerde mensen kan er bij ons via Pelma altijd een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging of toelichting."

Wilt u meer lezen over deze klantervaring? Klik dan hier voor een uitgebreidere klantervaring!