“Ze hebben heel erg hun best voor me gedaan, dat mag echt gezegd worden. Ik hoefde me nooit bezwaard te voelen wanneer ik contact opnam om iets te bespreken, dat deden we via de mail. Ik zou anderen sterk aanraden om bij Pelma Keukens in Goes te kopen. Inmiddels heb ik dat ook al gedaan,” lacht Andrea Klaassen uit Terneuzen. Ze kocht een schitterende witte Residentic keuken waar ze heel erg blij mee is! “Het front van het kastdeurtje, wat ik heel mooi vond, had ik bij Pelma gezien en kon ik ergens anders niet vinden. Dat was dus een reden om bij Pelma de keuken te kopen!”

“Met mijn zelfgemaakte ontwerp stapte ik de showroom binnen. Ik had namelijk wel wat wensen. Ik wilde mijn wasmachine ingebouwd hebben in de keuken. En, ik wilde niet meer naar boven voor de diepvriezer, die moest ook beneden komen. Daarnaast wilde ik ook een vaatwasser en een oven/magnetron. Maar hoe kreeg ik dat passend in mijn keuken? Daar kwam ik niet uit. Hier kreeg ik goed advies over bij Pelma.”

Maatwerk

De keukenkastjes werden aangepast, dat kan met een Residentic keuken op maat. Deze ambachtelijke, degelijke keukens zijn in elke maat en kleur te verkrijgen. Ze worden in Nederland gemaakt, maar voor prijzen die je normaliter ook voor een standaard keuken uit de showroom zou verwachten. “Ik heb nu fijn een oven/magnetron op ooghoogte, dat werkt ontzettend praktisch. Daaronder is de wasmachine geplaatst. Daar zie je nu niets van omdat deze ingebouwd is. Wat ik ook ontzettend mooi vind, is een sierlijst boven de keuken. Eerst was ik niet zo tevreden over wat de verkoper voorstelde. Ik vond het wel erg hoog worden allemaal. Maar tijdens een tweede gesprek werden de puntjes goed op de ‘i’ gezet en kwam het geheel beter overeen met mijn wensen.” “Ik wilde óf een granieten óf een composiet aanrechtblad. De tint die ik in mijn hoofd had was er niet in graniet, en dus werd het automatisch composiet. En het bevalt me goed.”

“De plaatsing verliep prima”

Te kort aanrechtblad is snel hersteld

"Het aanrechtblad bleek iets te kort, dat werd snel geregeld. Met één telefoontje had ik binnen een week een nieuw aanrechtblad! Ditmaal wel passend.” “Inductiekoken is nieuw voor me, want voorheen kookte ik altijd op gas. Maar ik zocht naar iets wat makkelijk is, want ik wil niet teveel tijd doorbrengen in de keuken. Die tijd heb ik niet. Dus moet het snel gaan, en makkelijk schoon te houden zijn. Een inductiekookplaat past dus perfect bij mij. De kooktijd is kort, en je hebt het zo schoon".

“Nooit meer roosters en pitten schoonmaken!”

“Nu ik mijn keuken in gebruik heb, geniet ik er enorm van. Wat ik ook heel gezellig vind, is het verhoogde plateau achter mijn kookplaat. Het is een ideale plek voor decoratie, ik heb er een leuke decoratiespullen neergezet. Ik hoef nu ook niet meer naar boven voor de diepvriezer. En mijn open keuken vormt een mooi geheel met de woonkamer, die ik voor de gelegenheid ook maar gelijk heb aangepakt. Vanuit de woonkamer heb je echt een mooi zicht op de keuken, de tinten sluiten vloeiend op elkaar aan. Ik ben er reuze blij mee!”

Pelma supergoed

“Over Pelma ben ik ook dik tevreden. Ik vind ze supergoed. Ik ben blij dat ik hier mijn keuken heb gekocht. Het wachten is nu nog even op nieuwe handgrepen, want de vorige waren niet goed. Ook komen er nog nieuwe passtukken. Maar als dat gedaan is, dan is hij helemaal af! En Pelma kennende, zal dit wel snel en adequaat opgepakt worden.”

Op onze website kunt u meer lezen over Pelma Keukens of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Hoekkeuken Terneuzen