Luxe keukens

Ruimtelijkheid, design, moderne apparatuur en natuurlijke materialen zijn belangrijke elementen in luxe keukens. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze luxe keukens met massief houten fronten? Of van een luxe granieten, betonnen, keramiek of marmer aanrechtblad? Een stoomoven of een luxe koffiemachine?

Alle noviteiten zijn bij ons te vinden. Ook voor uw specifieke maatwerk wensen. Vanaf 15.000 euro heb u al uw luxe droomkeuken, exclusief montage.

Kom snel sfeer snuiven in onze vernieuwde showroom! Hier vindt u tientallen keukenopstellingen waar u volop informatie en inspiratie krijgt. Onze enthousiaste medewerkers zijn u graag tot dienst in het uitzoeken van uw luxe droomkeuken. Welkom!

Bekjk alle keukens
Luxe keuken met eiland, uitgevoerd in twee kleuren fronten
Luxe keuken met betonnen aanrechtblad. Losse kastenwand en bargedeelte.
Luxe landelijke keuken met grijze fronten en fornuis.

Betaalbare luxe keukens van Excellentic

Een toonaangevende Duitse fabrikant vervaardigt exclusief voor ons het huismerk Excellentic. Deze rijke keukenlijn van excellente kwaliteit biedt u ongekende mogelijkheden, topkwaliteit, klasse en luxe.

Onze luxe Excellentic-keukens zijn standaard voorzien van vele extra's die bijdragen aan de hoge kwaliteit en luxe uitstraling van deze keukens. En dat alles voor no nonsens prijzen. Zo worden betaalbare luxe keukens voor u mogelijk, zonder in te leveren op kwaliteit, comfort en service.

Luxe keuken met eiland, greeploos front, landelijk moderne stijl

Luxe keukens op maat met Residentic

U bent op zoek naar luxe met klasse, maar u hebt ook speciale eisen en wensen. U wilt topkwaliteit en uw persoonlijke wensen vertaald zien in een keuken passend bij uw situatie en smaak. Het liefst zoekt u een keuken op maat.

Ons merk Residentic maakt maatwerkkeukens en luxe betaalbaar. Verfijnde ambachtelijkheid, individualisme en betaalbaarheid komen bij elkaar in schitterende, kwalitatief hoogwaardige keukens op maat. Dit concept van Hollands fabricaat is speciaal ontworpen om uw persoonlijke smaak tot in de finesses door te voeren.

Zo is iedere keuken op maat te maken, voorzien van luxe, kwaliteit en met oog voor detail.

Luxe keuken
Luxe moderne keuken in de kleur mat zwart met hout

Specialist in luxe greeploze keukens

Een luxe keuken is in alle stijlen leverbaar. Of u nu kiest voor een luxe landelijke keuken, een luxe moderne keuken of juist een tijdloze keuken; Pelma Keukens kan u op alle fronten bedienen.

Omdat luxe keuken vaak gepaard gaan met greeploze fronten hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist in luxe greeploze keukens. Zo vindt u in onze showroom een uitgebreide presentatie van alle mogelijke greeploze fronten.

Ook bevat onze showroom diverse greeploze keukenopstellingen in alle stijlen en prijsklassen. Hierdoor kunt u zo goed mogelijk inspiratie opdoen over de diverse mogelijkheden in greeploze keukens. Zo weet u zeker dat u over luxe greeploze keukens de beste keuze maakt, passend bij uw woonstijl en uw wensen.

Luxe keuken met prachtige kastenwand
Luxe moderne keukeneiland

Luxe keukens met moderne apparatuur

Voor de allerbeste luxe keukenapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ieders wensen is er wel wat te vinden.

Stoomovens, meersystemen-ovens, teppanyaki's, bladafzuiging, wij volgen trends en ontwikkelingen op de voet zodat u altijd over de beste keuze geïnformeerd wordt.

Daarbij bieden wij u de keuze uit een groot assortiment van A-merken, onder andere Miele, Novy, Siemens, NEFF, ATAG en Quooker. De prijzen van alle keukenapparatuur kunt u per apparaat vinden op uw offerte. Overzichtelijk en transparant, zodat u ook qua apparatuur weet wat u voor elk keukenapparaat betaald.

Ook stellen we hoge eisen aan onze leveranciers op het gebied van prijs, kwaliteit en aftersales. Dit garandeert u jarenlang zorgeloos gebruik van onze luxe, moderne keukenapparatuur.

Ook voor luxe accessoires

Het leven in uw droomkeuken kan veraangenaamd worden met luxe accessoires zoals een Quooker kokendwaterkraan. Hiermee hebt u letterlijk in een handomdraai een kopje thee gezet. Toe aan een meer luxe, moderne manier van koffiezetten?

Onze prachtig vormgegeven inbouw koffiemachines in bijvoorbeeld zwart, rvs of glanzend metaal zijn de blikvangers van luxe keukens! Zo wordt leven en werken in uw keuken nog geriefelijker en krijgt u door middel van de luxe keukenaccessoires het comfort die u wenst.

Luxe keuken met apparatuur
Merken luxe keukenapparatuur
Luxe keukenapparatuur - pitt cooking
Luxe keukenapparatuur van Miele

Perfecte montage van luxe keukens

Onze luxe keukens worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. Omdat we de allerhoogste eisen stellen aan montage, verzorgen we dit geheel in eigen beheer, met door onszelf opgeleide monteurs.

Onze vakmensen zijn oprecht, betrouwbaar en gedreven. Hierdoor kunnen wij een unieke vorm van eigen montage leveren. Bij ons vindt u de beste montage van luxe keukens.

Doordat we werken met eigen vakmensen kunnen we de kwaliteit en professionaliteit van onze montage hoog houden. Hierdoor durven wij, als een van de weinige keukenzaken in Nederland, tien jaar garantie te geven op onze montage!

Ook na de montage bent u verzekerd van snelle en deskundige service door eigen medewerkers.

Luxe landelijke keuken met grijze fronten en fornuis.

Luxe keukens prijzen

U vraagt zich misschien af: 'wat kost een luxe keuken?'. Ons antwoord is simpel: 'net wat voor prijs u voor uw luxe keuken wilt betalen'. Alles is mogelijk en al vanaf 15.000 euro exclusief montage hebt u één van onze luxe keukens.

Luxe keukens prijzen variëren, afhankelijk van de grootte van uw keuken, de gebruikte materialen en de apparatuur die u kiest. Onze verkopers adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het samenstellen van uw luxe keuken.

Alle prijzen van uw keuken staan overzichtelijk en transparant op de offerte, zodat u exact weet hoeveel u voor een onderdeel betaald. Zo weet u zeker dat de prijzen van uw keuken eerlijk en transparant zijn, zonder bijkomende kosten of opslagen.

Onze luxe keukens stellen u niet voor verrassingen.

Luxe keuken met luxe eiland

Wij zijn pas tevreden...

U stelt hoge eisen aan uw keuken. We stellen nog hogere eisen aan de uitvoering van ons werk. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan doen we ons uiterste best om dit op te lossen. We zijn pas tevreden als u het bent.

Dat deze werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten blijkt wel de hoge klantwaardering die we ontvangen. Op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl waarderen honderden klanten ons gemiddeld met een 9,5! Hiermee zijn we een van de best gewaardeerde keukenzaken van heel Nederland!

Bezoek onze showroom
Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Moderne design keuken