Moderne eilandkeuken met zwarte kastenwand
Moderne witte keuken met witte spoelbak en kraan
Strakke keuken modern met greeploze fronten en dun aanrechtblad

Moderne keuken met moderne uitstraling

Onze moderne keukens volgen de heersende woontrends op de voet. Zo vindt u in de moderne keuken tinten en kleurnuances die populair zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan verstilde, rustieke tinten zoals oudblauw, zachtgrijs, natuurbruin en warm wit.

Of wat dacht u van een zwarte hoogglans keuken met een witte elementen? Gecombineerd met moderne aanrechtbladen zoals composiet, keramiek of beton, of één van onze andere werkbladen. U vindt in onze moderne keukens een breed scala van mogelijkheden, van kunststof, rvs, Belgisch hardsteen, glas tot keramiek.

Ook ons aanbod handgrepen voor de moderne keuken is groot. Laat u online inspireren over de details van uw moderne keuken en ontwerp uw droomkeuken samen met onze ervaren adviseurs.

Zwart modern kookeiland met kastenwand en bar

Materiaalgebruik in moderne keuken

Over elke uitvoering van de moderne keuken wordt nauwkeurig nagedacht, ook over het materiaalgebruik. Wij vinden het belangrijk om samen met u na te denken welke moderne keuken aansluit op uw wensen.

In een gesprek gaan we met u na wat uw gebruiksgewoonten zijn en welke eisen u stelt aan schoonmaakgemak en onderhoud. Ècht luisteren naar de klant is voor ons essentieel en bepalend voor ons advies.

Onze klanten waarderen ons hierom. U kunt dit teruglezen in onze talrijke positieve klantervaringen.

Mat zwarte moderne keuken met wit

Moderne keukens boordevol praktisch gemak

Eén van de voordelen van een moderne keuken is, dat u kunt rekenen op al het denkbare praktisch gemak.

Soft close sluitingen in een moderne keuken zorgen ervoor dat kastdeuren zachtjes en geluidloos sluiten, lades zijn meer en meer gemeengoed geworden, en aan alle ergonomische aspecten is gedacht.

Elke moderne keuken is een staaltje van gebruiksgemak en zal u bijzonder veel keukenplezier bezorgen.

Moderne hoekkeuken in zwart en wit met greeploos front
Strakke keuken met eiland, compleet met apparatuur

Optimale bergruimte

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Steeds meer gebruiksartikelen sieren de moderne keuken, ook het aantal keukenapparaten neemt toe. De moderne keuken biedt hier volop mogelijkheden voor door middel van handige lades die u veel opbergruimte bieden zonder dat u het overzicht kwijtraakt. Ook zijn er in de moderne keuken tal van extra mogelijkheden verborgen waardoor u nog meer levensmiddelen en keukenhulpjes een plek kunt geven. Denkt u bijvoorbeeld aan plintlades, of rekken voor aan de binnenkant van de kastdeuren. Onze verkopers adviseren u er graag over.

 

Bekijk ook andere keukenstijlen
Moderne rechte keuken met losstaande kast en bovenkasten