Landelijke keukens in unieke stijl

Landelijke keukens zijn de keukens bij uitstek voor liefhebbers van rust, sfeer en gezelligheid. In onze schitterende collectie landelijke keukens vindt u talloze keukenopstellingen die uw keuken tot een centraal trefpunt maken van gezinsleden.

Ook onze landelijke keukens met een zweem nostalgie zoals een robuust fornuis zijn nog steeds enorm populair. Wanneer u bijvoorbeeld een combinatie wilt maken van klassiek en modern dan is een landelijke keuken een enorme verrijking van uw interieur. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een landelijke keuken voor een tot woning omgebouwde boerderij.

Onze landelijke keukens vormen een unieke aanvulling op interieurs waarin typische stijlkenmerken zoals een balkonplafond worden behouden. Ervaar het ook in onze recent gemoderniseerde showroom.

Bekijk onze collectie landelijke keukens

Inspirerende showroom

Een keuken kopen is niet alleen leuk, het is ook alvast een voorproefje van de gezellige woonsfeer die uw woning straks uitstraalt! Daarom maakt het team van Pelma keukens er veel werk van om u een aangename beleving te laten ervaren.

U merkt het al wanneer u bij onze showroom aankomt. Onze compleet gerenoveerde gevel, nieuwe entree en regelmatig wisselende opstellingen zijn onze trots! Het interieur van onze showroom is gemoderniseerd. Er is een nieuw deel met een authentiek balkenplafond, in de stijl van zoals je dat vaak ziet bij Zeeuwse boerderijen.

Denkt u zich, onder dat plafond, eens een moderne zwarte keuken met rvs werkblad en beton stuc afwerking in en de sfeer is compleet. De unieke landelijke sfeer biedt u volop inspiratie op uiteenlopende soorten landelijke keukens.

Kom langs en doe nieuwe ideeën op met onze opstellingen landelijke keukens.

Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree

Keukens met ‘n 9+

Landelijke keukens met een 9+ is onze slogan die u regelmatig zult terugkomen. Voor ons houdt het in dat we ons als team richten op de allerhoogste klanttevredenheid.

Graag willen wij dat u onze landelijke keukens waardeert met een 9+. Niet alleen de keuken zelf, maar ook onze dienstverlening in het traject na-verkoop. We streven ernaar dat u op alle fronten enthousiast bent, over onze montage, onze service, over alles.

Als team leggen we de lat heel hoog, we geloven dat als elke medewerker zich hier volledig voor inzet, dit haalbaar is. Het verschaft ons als Pelma medewerkers in ieder geval veel werkplezier. Want uw hoogste klanttevredenheid, daar doen we het allemaal voor!

Landelijke keuken

Landelijke keukens, hoe zien ze eruit?

Kenmerkend voor landelijke keukens is, dat ze sfeervolle elementen hebben. Soms zijn dit nostalgische onderdelen, zoals een sierlijke schouw, sierlijsten, ouderwetse handgrepen, een fornuis, traditionele materialen, een granieten spoelbak, een authentieke kraan, ziet u het al voor u?

Niet altijd is het nostalgie die landelijke keukens kenmerkt. Houten kasten, lichte kleuren als crème, eikenwit en keukenkasten met uitgefreesde motieven kunnen ook sfeermakers zijn waar liefhebbers van modern design weer aan voorbij lopen.

Wat onze landelijke keukens unaniem verbindt, is de combinatie van sfeer, en modern comfort. Want in de moderne keuken mag het de hobby-kok natuurlijk aan niks ontbreken. Aan alle ergonomische toepassingen is gedacht in onze landelijke keukens, evenals moderne apparatuur en uitgekiende opstellingen.

Met een van onze landelijke keukens gunt u uzelf sfeer, gezelligheid en aangenaam wooncomfort.

Keukens in Zeeland

Zoekt u naar landelijke keukens in Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland of Zeeuws-Vlaanderen, bezoek dan onze gezellige showroom in Goes. Wij onderscheiden ons positief ten opzichte van andere keukenzaken als De Voordeligste Keukenspecialist.

Wij zoeken naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dat gaat ten koste van kwaliteit. Dit vertaalt zich uiteindelijk in een optelsom van alle voordelen.

Ons netto-prijs principe speelt hier een belangrijke rol. Al sinds de start van onze onderneming hanteren we netto prijzen, zonder toeslagen. Hierdoor weet u altijd uitstekend waar u aan toe bent. Als onderdeel van DB KeukenGroep profiteren we van grote kortingen.

Zo blijven de prijzen van onze keukens scherp. En dit wordt gewaardeerd, zo blijkt.

Landelijke keuken

Landelijke keukens van ons merk Excellentic

Prachtige landelijke keukens vindt u in onze Excellentic-lijn. Keukens die uitblinken vanwege hun vele extra’s, gebaseerd op modern en ruimtelijk wooncomfort.

Denkt u bijvoorbeeld aan extra kastruimte in deze keukens, doordachte opbergsystemen, luxe kookplaten zoals de gas-op-glas kookplaat en chique aanrechtbladen zoals graniet en keramiek.

Grijze landelijk keuken met eiland. Compleet met kastenwand en fornuis.

De natuurlijke looks van Old Wood

Wanneer je van hout en stoere materialen houdt, kijk voor mooie landelijke keukens met een doorleefde uitstraling eens in onze Old Wood collectie landelijke keukens.

De eiken keukens bieden een zeldzaam warme sfeer door hun natuurlijke look. U maakt ze persoonlijk door deze Old Wood keukens te combineren met uw eigen smaak keukenonderdelen.

Denkt u bijvoorbeeld aan een massief granieten aanrechtblad met een granieten rand, dat de stoere uitstraling van deze landelijke keukens compleet maakt. U kunt deze Old Wood keukens ook een heel andere touch geven, door een deel van de keukenopstelling uit te voeren in wit hoogglans.

Maatwerk landelijke keukens

Ook in maatwerk vindt u bij ons mooie landelijke keukens. Zo kan het bijvoorbeeld zijn, dat u binnen een opstelling niet helemaal uitkomt met de kasten, maar u wilt ook geen passtrook.

Onze Residentic lijn keukens op maat heeft ook landelijke keukens met kasten die in elke breedte kunnen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld in 47 cm in plaats van 60 of 90. Zo ontstaat er een schitterende lijn keukenkasten over de volle breedte van uw keuken, alsof onze Residentic landelijke keukens ervoor gemaakt zijn!

Ook kunt u denken aan extra diepe kasten in landelijke keukens. Het voordeel? Veel meer opbergruimte en een aanrader voor wie over een grotere keukenruimte beschikt en geen bovenkasten wil.

Landelijke rechte keuken met fornuis en schouw.

Nauwkeurig, ook na verkoop

De hoogste klanttevredenheid kunnen we alleen bereiken, wanneer alle facetten van onze dienstverlening perfect naar wens van de klant zijn. Als team streven we naar de hoogste nauwkeurigheid bij de uitvoering van uw order.

Zo zijn er achter de schermen regelmatig checks, of uw keukenopdracht foutloos en compleet wordt uitgevoerd. Wanneer u een van onze landelijke keukens hebt besteld, dan wordt bij aankomst in het magazijn gecheckt of uw bestelling compleet is. De keukenkasten arriveren meestal apart van de apparatuur en het aanrechtblad.

Zodra alles van uw landelijke keuken binnen is, wordt uw order verzameld en klaargezet voor aflevering. Is er op dit moment iets nog niet in orde, dan nemen onze medewerkers direct actie om te zorgen dat uw keuken alsnog foutloos kan worden afgeleverd.

Landelijke keuken

Allerhoogste montagenormen

Onze klanten geven hoog op van de montage van onze landelijke keukens. En dat is geen wonder, want als laatste schakel in het complete proces, besteden we veel aandacht aan een perfecte montage.

Onze monteurs realiseren zich dat uw tevredenheid staat of valt met de montage van uw keuken. En dus, gedreven als ze zijn, zetten ze hun schouders onder een probleemloze montage. Hier komt ook een van onze sterke punten duidelijk naar voren: Pelma Keukens in Goes werkt uitsluitend met eigen mensen.

Deze medewerkers zijn net zo ambitieus om het klantbelang te dienen als onze andere medewerkers. En dat vertaalt zich in passie, nauwgezetheid en enthousiasme om het de klant compleet naar wens te maken. Het voordeel van een eigen montageteam is ook, dat alles rondom de aankoop van uw keuken onder 1 dak wordt uitgevoerd.

Dit geeft veel minder zorgen, want als er een probleem is, dan hebt u tenminste ook maar 1 aanspreekpunt. Daarnaast kunnen we goed vinger aan de pols houden met betrekking tot de uitvoering van onze allerhoogste kwaliteitseisen. Elke monteur van onze landelijke keukens werkt conform door ons opgestelde kwaliteitseisen. Onze professionele werkwijze heeft al heel wat klanten enthousiast gemaakt.

Montage landelijke keukens met zo min mogelijk overlast

Wat voor u plezierig is bij de montage van een van onze landelijke keukens, is dat uw overlast zo veel mogelijk wordt beperkt. Zo wordt uw vloer netjes afgedekt om hem te beschermen, niet alleen tegen krassen en beschadigingen, maar ook tegen vuil. En als we moeten zagen, dan doen we dat buiten voor zover de omstandigheden dat toelaten.

Onze monteurs werken in stilte, dus zonder lawaaierige radio, zodat ze hun aandacht goed bij hun taak kunnen houden. En mocht er iets niet duidelijk zijn, dan overleggen ze altijd eerst voordat ze tot de uitvoering overgaan. Wij dragen graag zorg voor een plezierige montage, met als eindresultaat een perfecte, sfeervolle landelijke keuken van formaat!

Bekijk ook andere keukenstijlen
Montage van keuken door eigen monteurs