Warmte en sfeer in klassieke, landelijke keukenstijl

Rijke stoffen, karakteristiek landelijke meubels en authentieke kleuren vinden we terug in de klassieke, landelijke inrichting. Een klassieke inrichting ademt de sfeer en rust van vroeger uit. Er zijn veel manieren om keukenstijlen op uw moderne, landelijke of klassieke inrichting te laten aansluiten.

Ons aanbod van warme en sfeervolle klassieke keukens is overweldigend. Kom de vele mogelijkheden van droomkeukens bekijken. Onze schitterende, prachtig afgewerkte klassieke keukenopstellingen raken je hart!

Bekijk al onze keukens
Witte klassieke hoekkeuken met fornuis en schouw

Landelijke stijl, overtreffend in elegantie

Onze klassieke keukencollectie zou zichzelf niet zijn zonder elegantie. Juist die elegantie maakt onze klassieke landelijke keukencollectie zo speciaal! Fraai afgewerkte panelen, elegante handgrepen en andere verfijnde details maken uw klassieke droomkeuken af.

Binnen de klassiek landelijke keukenstijl is geen nadrukkelijk gebruik van keuken accessoires nodig. Dat zou het elegante lijnenspel verstoren. Glas en metaal zijn veelgebruikte materialen in onze klassieke keukenontwerpen.

Ook schouwen en fornuizen vinden hun plek met de vele klassieke modellen die wij in onze collectie hebben.

Klassieke droomkeukens in repro-uitvoering

Loopt u helemaal warm voor de klassieke stijl? Fraaie landelijke keukenopstellingen met massief eiken kasten, klassiek marmer en klassieke grepen of een kookeiland vervaardigd uit massief eikenhout met matglanzende lambrisering?

We hebben een groot assortiment van klassieke keukenmodellen in repro-uitvoering.
Wilt u liever een handgemaakte klassieke keuken? Ook dat is geen enkel probleem.

Met ons merk Residentic kunnen wij iedere houten klassieke keuken leveren die u wilt, ongeacht uw budget of wensen. De mogelijkheden op het landelijk klassieke gebied zijn talloos.

Klassieke rechte keuken met schouw en bovenkastjes

Strakke symmetrie van klassieke keukens

Om rust te creëren, kunnen een symmetrische opstelling en symmetrische lijnen een handig hulpmiddel zijn. Symmetrie is overzichtelijk, geeft rust en straalt doordacht ontwerp uit.

Veel van onze klassieke keukenontwerpen zijn gebaseerd op symmetrische lijnen, strakke vormen en een strakke opstelling. In onze klassieke keukeninrichtingen zult u rust en warmte vinden door de kleur en het materiaalgebruik.

Onze klasssieke droomkeukens zijn speciaal ontworpen voor wat u zoekt. Onze klassieke keukenstijl is niet te overtreffen! Rustig in ontwerp, overweldigend in sfeer.

Witte klassieke hoekkeuken met schouw en bovenkasten
Klassieke keuken met stenen spoelbak en tegels achterwand

Perfecte montage van klassieke keukens

Nadat de handtekening is gezet worden er een aantal processen in gang gezet die cruciaal zijn voor het realiseren van uw droomkeuken. Zo wordt de order diverse malen gecontroleerd of alle zaken erin vermeldt staan en of de realisatie van de keuken technisch haalbaar is.

Daarna wordt de keuken door onze mensen besteld en kort voor de montage door eigen vrachtwagen bij uw woning afgeleverd. Daarna wordt de keuken gemonteerd door eigen vakmensen, die er naar streven om een perfect eindproduct op te leveren.

Als de monteur klaar is met zijn werk is de keuken klaar voor gebruik. 
Al deze processen laten wij door onze eigen mensen plaatsvinden, om zo de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen!

 

Keukenmontage door eigen monteurs

Klassieke droomkeukens voor elk budget

Uw idee en onze expertise op het gebied van functionaliteit en vormgeving vormen de basis van uw landelijke keukenwensen. Wij vertalen uw wensen in sfeer en ontwerpen uw droomkeuken.

Voor elk budget, voor elke smaak en voor elk type woning kunt u kiezen uit een breed aanbod. Welkom in de wereld van de keukenvormgeving. Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze showroom. Of vraag ons magazine aan.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 289 klanten geven ons gemiddeld een 9,6 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak
Klassieke keuken
Witte klassieke keuken met fornuis en tegeltjesachterwand