Design keukens, van klein tot uitgebreid

Design keukens geven uw woning altijd een strak, luxe en bijzonder fraai aanzien. Bekijkt u maar eens een van onze moderne design keukens en u zult met ons eens zijn: design keukens zijn een verfraaiing van de woning. In de regel heeft design de naam duur te zijn.

Onze design keukens zijn het voorbeeld van hoe het ook anders kan! Bij ons vindt u prachtige design keukens, tegen voortreffelijk lage en netto prijzen. Zo kan het dus ook! En kent u al onze andere voordelen?

Bekijk al onze design keukens

Design keukens met jarenlange service

Ook in de beste keukens gaat wel eens wat mis en de handigste kok maakt wel eens een beschadiging. Voor dit soort gevallen is het een vertrouwd idee dat u kunt terugvallen op een solide servicedienst.

Een team dat zich kenmerkt door vakbekwame en gepassioneerde mensen. Die het zich dagelijks ten doel stellen om uitstekende service te verlenen. Als dat geen geruststellend idee is!

Moderne keuken

Ontzorging van A tot Z

Onze kracht zit ‘m in het feit dat we u van A tot Z ontzorgen. U hoeft werkelijk nergens om te denken wanneer u een van onze schitterende design keukens hebt uitgekozen.

Vanaf het moment van aankoop tot en met het moment van oplevering, wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt. Onze duizende klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

Lees ook onze enthousiaste klantverhalen en raak overtuigd dat u het beste adres hebt gevonden voor de aankoop van een van onze mooie design keukens!

Greeploze keuken

Design keukens zorgvuldig gemonteerd

Wat hebt u aan een mooie design keuken, als de montage niet perfect is gerealiseerd? U hebt oog voor design, voor design keukens, en dus ook voor een design afwerking.

Onze monteurs realiseren zich dat en vandaar kunt u gebruik maken van onze unieke montage. Met de grootste zorg behandelen ze uw prachtige werkblad, rvs apparatuur en eventuele lakfronten.

Dankzij een uiterst voorzichtige aanpak, kunt u met uw design keuken pronken zoals u gedroomd had!

Moderne luxe kookeiland. RVS werkblad, met compleet set hoogwaardig apparatuur van ATAG.
Moderne houten keuken in u-opstelling. Uitgerust met een compleet set apparatuur van Atag.

Design op maat - Residentic

Als fijnproever en liefhebber van klasse bent u op zoek naar design keukens op maat. Maar u bent ook prijsbewust. Onze Residentic-lijn van maatwerkkeukens maakt keukens op maat betaalbaar.

In de design keukens van Residentic vindt u verfijnde ambachtelijkheid, individualisme en betaalbaarheid. Deze schitterende, kwalitatief hoogwaardige design keukens op maat zijn speciaal ontworpen om uw persoonlijke smaak tot in de finesses door te voeren.

Maak kennis met onze design keukens in onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van maatwerk bij design keukens. 

Maak een afspraak
Greeploze keuken 5