Keuken kopen in Zeeland

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken en u woont in Zeeland, dan kunt u terecht bij diverse keukenzaken. Eén van de bekendste en gerenommeerdste keukenzaken van Zeeland is Pelma Keukens in Goes. Sinds de opening in 2000 staat Pelma Keukens bekend om haar 'nettoprijs principe'.

Dit houdt in dat zij haar keukens aanbiedt tegen één vaste, lage prijs. Zonder ondoorzichtige opslagen of kortingen. Daarnaast hanteert Pelma Keukens al jaren de slogan 'afspraak=afspraak': wat we beloven doen we, en wat we doen, doen we goed!

Dat de werkwijze van Pelma gewaardeerd wordt in Zeeland blijkt wel uit de bijzonder hoge waardering die klanten haar toekennen. Op de onafhankelijk consumentenplatform Qasa.nl scoort Pelma Keukens een 9,5 en wordt zij geroemd om haar professionaliteit, hoge kwaliteit van product en organisatie en haar scherpe prijsstelling. Lees zelf de beoordelingen en laat anderen u overtuigen om te kiezen voor één van de beste keukenzaken van Zeeland. 

Bekijk alle keukens
Blauwe klassieke keuken met eiland en fornuis
Rechte tijdloze keuken
Moderne keuken met eetbar

Succes van Pelma Keukens

Van blijvend onderscheid met andere keukenbedrijven in Zeeland is de hoge kwaliteit van product en organisatie van Pelma Keukens. Al haar betrokken medewerkers spannen zich elke dag weer in om uw keuken perfect volgens afspraak en zonder problemen te verwezenlijken. Hierbij maakt Pelma Keukens gebruik van haar eigen montagedienst, ook een unieke eigenschap ten opzichte van andere keukenzaken.

Dankzij eigen montageteams kunnen kwaliteit en servicegerichtheid worden gewaarborgd en wordt voorkomen dat problemen tijdens of na de montage van de keukens niet of onvoldoende worden opgelost. 

Doordat Pelma Keukens onderdeel is van DB KeukenGroep is het voor haar mogelijk om inkoopvoordeel te behalen, waardoor keukens voor een scherpe prijs worden aangeboden. En dankzij het netto-prijs principe weet de klant altijd waar hij aan toe is: zonder langdurige en onprettige onderhandelingen krijgt hij altijd de beste prijs.

Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree
Pelma Keukens Goes, Showroom, Inspiratiewand

Veel inspiratie in vernieuwde showroom

In het najaar van 2016 heeft Pelma Keukens haar vernieuwde showroom geopend. De showroom is vergroot om zo nog meer keukenopstellingen te kunnen tonen aan haar bezoekers. Ook de presentaties van fronten, kleuren en werkbladen is uitgebreid.

Zo kan de showroombezoeker nog meer inspiratie opdoen in de moderne en sfeervolle showroom. Bezoek onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek, onder het genot van een bak koffie en natuurlijk de Zeeuwse bolus. Wilt u thuis al inspiratie op doen, vraag dan ons magazine aan, die is ook recent vernieuwd en staat vol met tips, ideeën, keukenvoorbeelden en recepten.

Tijdloze keuken in rechte opstelling

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Moderne keuken