Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keukens België

Op zoek naar keukens in België? Voor de grootste keus, beste producten, laagste prijzen, beste garantie en eigen plaatsingsdienst kijkt u over de grens. Bij Pelma Keukens in Goes (Zeeland) vindt u de prachtigste en modernste keukens die u zocht in België.

Lees meer over Pelma Keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Plaatsing door héél België.
  • Beleef keukens in toonzalen net over de grens.
  • Keuken gemonteerd door eigen hersteldienst.
  • Direct de laagste prijs.

Pelma Keukens: het adres voor keukens in België

Pelma Keukens biedt kwalitatief hoogwaardige keukens van Duitse herkomst. Nergens anders in België vindt u zo'n enorme showroom met allerlei kleuren, opstellingen en stijlen keukens. U zult boordevol inspiratie raken bij het zien van onze klassieke keukens, moderne keukens, houten keukens, maatwerk keukens, tijdloze keukens, goedkope keukens, hoogglans of greeploze keukens. Van harte welkom in onze recent geheel vernieuwde showroom met de grootste keus in keukens regio België. Ons team van deskundig keukenadviseurs staat voor u klaar met een lekker kopje koffie.

Een witte tijdloze keuken met kastenwand. Inclusief tabel en stoelen.

Pelma Keukens is dichtbij

Onze toonzaal is gevestigd in Goes, net over de grens. Onze klanten komen uit de wijde regio, zowel uit Nederland als België. Vanuit een plaats als Antwerpen of Gent is onze toonzaal binnen een uur rijden te bereiken. Als u komt uit Sint-Niklaas of Beveren is het nog minder ver. Voor mensen uit België zijn wij dan ook een zeer interessante optie voor de aankoop van een droomkeuken. Wij bieden hoge kwaliteit keukens van Duitse makelij voor scherpe nettoprijzen. U krijgt dus direct de laagste prijs, welke transparant is en zonder onduidelijke toeslagen of kortingen. En uw keuken wordt door onze eigen plaatsingsdienst geplaatst. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt en weet u zeker dat u keuken perfect geplaatst wordt. En wanneer herstel van uw keuken nodig is dan wordt dit direct en uitstekend gedaan. Onze kwaliteit en service geven u een vertrouwd en veilig gevoel.

Bekijk uw route naar onze toonzaal

Vernieuwde toonzaal vol keukenopstellingen

In het najaar van 2016 is onze toonzaal geheel vernieuwd en uitgebreid. Hierdoor is onze toonzaal één van de grootste en modernste van Zuid-Nederland. Vele tientallen keukenopstellingen kunt u vinden in onze toonzaal, samen met de laatste trends en technieken. U vindt keukens in diverse stijlen en prijsklassen, zoals landelijke keukens, moderne keukens of tijdloze keukens. Zo kunt u de hoogte en diepte van uw werkblad zelf bepalen door middel van onze hoog-laag systeem zodat u uw keuken zo ergonomisch mogelijk kunt inrichten. Ook vindt u in onze Material Centre een uitgebreid aanbod werkbladen en fronten in alle kleuren. Mocht u op bezoek komen met kinderen dan kunnen zij zich uitstekend vermaken in De Boomhut.

Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree

Veel mogelijkheden moderne keukens België

Houdt u van strakke lijnen, moderne materialen en een gladde afwerking? Dan zoekt u vast naar moderne keukens in België. De moderne keukens van Pelma Keukens zijn staaltjes van moderne esthetiek en spannende vormgeving. Bij Pelma Keukens maakt u uw moderne keuken af. Tot aan het wegwerken van apparatuur toe! Kom onze moderne keukens bewonderen!

Bekijk onze moderne keukens
Keukens
"Pas toen onze wensen volledig in kaart waren gebracht, presenteerde de verkoper een prijs. Hierdoor hebben we echt het idee dat er naar onze wensen is geluisterd, zonder dat je direct in een bepaalde prijsklasse geduwd wordt."

Sonny en Patrick Rys uit Oostende (België) kochten een landelijke keuken bij Pelma Keukens in Goes. Lees deze klantervaring.

Keukens België in allerlei prijsklassen

Betreedt u net de woningmarkt in België, en gaat u uw eerste keuken uitzoeken? Vol trots presenteren wij u onze DBasic-line keukens. Ontdaan van alle extra's, u koopt alleen wat nodig is en dat ziet u terug in de prijs. Bent u gecharmeerd van onze luxere keukens Excellentic? Of hebt u zeer speciale wensen voor een Residentic maatwerkkeuken? Keukens vindt u bij ons voor elk budget, van goedkope keukens tot de meest uitgebreide luxe keukens.

Keukens België met eigen plaatsingsdienst

Tijdens de aankoop van uw keuken in de buurt van België, is het voor u wel zo fijn wanneer uw droomkeuken wordt geleverd en geplaatst door onze eigen plaatsers. Uw keuken verdient het om met de grootst mogelijke zorg behandeld te worden. Daarom werken wij voor het leveren en plaatsen van keukens in België met eigen plaatsers. Deze zijn door ons opgeleid en worden nog regelmatig getraind. Op deze wijze kunnen wij de kwaliteit van onze plaatsingsdienst hoog houden. Ons enthousiaste team is pas tevreden als u tevreden bent.

Keukenmontage

Keukens voor nettoprijzen

Ook al zijn onze prijzen laag, onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig. U betaalt bij ons nettoprijzen. Tijdens uw oriëntatie op keukens in België zult u geen lagere prijzen tegenkomen. U betaalt bij ons geen opslagen. Direct de nettoprijs, voor iedereen hetzelfde. Dat voelt toch veel beter. U zult nooit onze toonzaal verlaten met het idee dat u beter had moeten onderhandelen.
Daarnaast zijn onze offertes en facturen transparant en overzichtelijk, met vermelding van alle producten en prijzen. Zo weet u direct hoeveel u voor iets betaalt en hoeft u niet bang te zijn dat u voor onverwachte hoge kosten komt te staan.

Bezoek onze toonzaal
Uw keuken kopen in vertrouwen