Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keuken ontwerpen

De standaard keuken, de showroomkeuken, dat is niet waar u aan denkt bij een nieuwe keuken. Zo'n opstelling geeft een indruk van de mogelijkheden, maar het liefst wilt u uw keuken laten ontwerpen. Pelma is u graag van dienst in de fase van het samenstellen van uw droomkeuken. Met genoegen verzorgen wij uw 3D schetsontwerp van uw keuken! Met behulp van onze deskundige adviseurs kunt u in onze showroom zelf een keuken samenstellen die voldoet aan uw wensen. Maar hier voor geheel vrijblijvend een afspraak, het verplicht u tot niets, maar geeft u wel de zekerheid dat het ontwerp voldoet aan uw wensen, de mogelijkheden en zo optimaal mogelijk is ingericht.

Maak een vrijblijvende afspraak

Keuken ontwerpen -
om alvast over na te denken

Om tot goede ontwerpen te komen, is het handig als u uw gedachten alvast laat gaan over de eisen waaraan uw keuken moet voldoen. Welke keukenstijl vindt u mooi? Welke keukenapparatuur heeft uw voorkeur? Aan hoeveel opbergruimte moeten we denken bij het keuken ontwerpen? Welk aanrechtblad zullen we in uw keuken ontwerpen? Hebt u zelf al schetsjes van keuken ontwerpen? Wat is uw budget? Dit zijn vragen die u beantwoord moet hebben voor u uw droomkeuken gaat ontwerpen. Meer belangrijke informatie en handige tips over keuken ontwerpen vindt u elders op onze website. Ook in de showroom helpen wij u met plezier, de adviseurs bij Pelma gaan graag van start met uw keuken.

Design keuken

Keuken ontwerpen op maat

Denkt u bij keuken ontwerpen aan een complete keuken op maat? Aan een degelijke, ambachtelijke en onderscheidende keuken? Onze Residentic-lijn van maatwerkkeukens maakt uw keuken op maat betaalbaar. Dit concept van Hollands fabricaat is speciaal ontworpen om uw persoonlijke smaak tot in de finesses door te voeren in de ontwerpen van uw keuken. 

Keuken ideeen

Moderne ontwerpen

Pelma Keukens biedt enorm veel mogelijkheden voor de keuken gebaseerd op moderne ontwerpen. Een greeploze keuken, design materialen, strakke fronten, moderne ontwerpen kunnen tot in het oneindige worden doorgevoerd. Zo hebben we binnen de Excellentic keukenlijn bijvoorbeeld ook zwevende keuken ontwerpen. Of naar binnen draaiende schuifdeuren om apparatuur aan het oog te onttrekken. Voor als u echt van ultrastrakke ontwerpen houdt. 

Keuken ontwerpen
Keuken ontwerpen

Keuken ontwerpen - ideeën in 3D

Wanneer u ons een foto van de huidige situatie, een schets met maten van de gewenste situatie en de ingevulde keukenchecklist mailt, dan gaan wij aan de slag met het keuken ontwerpen! U ontvangt gratis een schetsontwerp in 3D met uw nieuwe keuken. Uiteraard kan alles in de fase van het keuken ontwerpen nog aangepast worden. Het is maar dat u een idee hebt over uw mogelijkheden.

Blauwe keuken

Uw keuken ontwerpen met handige checklist

Mogen wij uw keuken ontwerpen? Vraag middels het contactformulier de keukenchecklist aan. Retourneer de checklist samen met een foto en maten. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen met één van onze verkoopadviseurs. Wij staan klaar om uw keuken te ontwerpen!

Neem contact met ons op
Keukens met transparante nettoprijzen