Zwarte keukens – luxe, modern en speciaal

Zwarte keukens hebben door hun donkere kleur een bijzondere, chique uitstraling. Onze zwarte keukens zijn er in diverse stijlen. U vindt prachtige moderne zwarte keukens, maar in klassieke of landelijke stijl zijn ze er net zo goed!

Maak kennis met onze vele mogelijkheden in zwarte keukens. En laat u adviseren over uw persoonlijke, zwarte keuken. Welkom in onze inspirerende showroom, recent vernieuwd en vol nieuwe showroommodellen en modernste apparaten en technieken.

Bekijk alle keukens
Zwarte keuken
Zwarte greeplijst keuken

Zwarte keukens in diverse prijsklassen

Zwarte keukens vindt u bij ons in diverse prijsklassen. Kiest u voor een mooie keuken zonder extra’s, dan zullen de zwarte keukens uit de DBselect collectie u zeker aanspreken. Gunt u uzelf meer luxe, bekijk dan eens onze prachtige keukens uit de Excellentic collectie.

Voor speciale maatwerkwensen voelt u zich vast thuis in onze collectie Residentic keukens op maat. Deze schitterende keukens geven u nog meer flexibiliteit in het inrichten van uw persoonlijke, unieke keuken. En dat voor oer-Hollandse, nuchtere prijzen.

Zwarte parallelle keuken, met composiet blad. Lees meer informatie over zwarte keukens op onze website.

De meest perfecte match met Residentic

Kenmerkend voor onze Residentic keukens op maat is dat de mdf-gelakte en houtgefineerde fronten in werkelijk alle RAL- en Sikkenskleuren te verkrijgen zijn. Dat is een voordeel, want er zijn meerdere tinten zwart en ook verschillende zwarte keukens.

Wanneer u een zwarte staal meeneemt naar onze showroom, dan kunnen we met de kleurenwaaier bepalen welke zwarte tint het dichtst bij uw interieur komt. Uiteraard verzorgen we eerst een proefmonster om u kleur-teleurstellingen te besparen.

Zwarte greeploze keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Afspraak = afspraak

Het uitgangspunt waar onze onderneming ooit mee startte was en is: "Wat we doen, doen we goed. Afspraak is afspraak". Dat dit enorm in een behoefte voorziet, blijkt uit het feit dat veel klanten ons weten te vinden.

We zijn ervan overtuigd dat het verkopen van keukens meer inhoudt, dan advies over en levering van een persoonlijke keuken, welke kunst dat ook is. Onze meerwaarde ligt in totale ontzorging van de klant. Dat betekent dat we gezamenlijk ons uiterste best doen om uw keuken van A tot Z voor u te regelen.

Met een prachtige keuken, perfecte montage, uitstekende service, kortom, een uiterst nauwkeurige werkwijze in alles wat we doen. We leggen de lat hoog, want we zien graag alleen maar enthousiaste klanten. U merkt het al wanneer u onze showroom binnenstapt. Ook ervaren? Kom eens langs!

Eindeloos variëren

Met de kleur zwart in uw keuken kunt u eindeloos variëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze opstelling uit het beeld? Deze zwarte keuken is in 10 verschillende kleuren, 86 handgrepen, diverse merken en typen apparatuur, alle soorten en kleuren werkbladen te verkrijgen.

De opstelling is bovendien aan te passen naar elke gewenste maatvoering en dat maakt het perfect voor elke keukenruimte.

Zwarte Scandinavische keuken H34

Contrasteren met zwarte keukens

Zwart is een ideale kleur om schitterende contrasten mee te bewerkstelligen. Zeker keukens met een kookeiland lenen zich perfect voor contrasten, omdat de twee delen van de keuken los van elkaar geplaatst staan. Met verschillende kleuren legt u bijzondere accenten.

Het front van deze keuken met eiland en kastenwand is carbonzwart. De extra mogelijkheden zijn onder andere 17 verschillende kleuren, 85 handgrepen, diverse merken en typen apparatuur, alle soorten en kleuren werkbladen en de opstelling is aan te passen naar elke gewenste maatvoering.

Keuken met kookeiland

Voor zwarte keukens met een 9+ naar Pelma in Goes

Sinds de zomer 2016 bestaat DB KeukenGroep 25 jaar. 25 jaar keukens met een 9+. Een onderneming met meerwaarde, een plus voor onze klanten. Voor ons enthousiaste team een uitdaging, om te zorgen dat onze klanten ons waarderen met een 9+.

Keukens met een 9+ staat wat ons betreft voor keukens met de hoogst haalbare klanttevredenheid over kwaliteit, afwerking, montage en service. En het staat voor ons hardwerkende team voor veel werkplezier. Want, ook na 25 jaar geldt; uitsluitend tevreden klanten! Afspraak=afspraak!

Zwarte keuken met wit aanrechtblad

Wit aanrechtblad? Je moet maar op het idee komen. Uitgevoerd in composiet wordt een wit aanrechtblad regelmatig gekozen. Vooral als contrastkleur is dit schitterend en daarom populair in zwarte keukens.

Zoals bijvoorbeeld in landelijke zwarte keukens met mooie groeven in de panelen. Landelijke zwarte keukens met wit composiet aanrechtblad vormen het bewijs dat zwarte keukens niet altijd modern hoeven te zijn. 

Zwarte keuken

Uw zwarte keuken afgewerkt

U kunt uw zwarte keuken op veel manieren afwerken, afhankelijk van de stijl die uw voorkeur heeft. Er zijn verschillende soorten glans- en lakmogelijkheden. Zwart hoogglans lak heeft een pure, design uitstraling.

Voor liefhebbers van het expressieve design is zwarte hoogglans lak een verleidelijke optie. Maar ook zijdeglans of matglas kan mooi zijn. Zoekt u naar een warmer zwart, dan tonen we u graag onze strijklak met zichtbare kwaststreken.

Zwarte hoekkeuken

Zwarte keukens sinds 2000

Pelma Keukens in Goes verkoopt zwarte keukens en veel andere kleuren, materialen en merken keukens sinds 2000. Met de opening van Pelma Keukens in Goes werd er een goed bereikbare, lokale keukenspecialist toegevoegd voor voornamelijk klanten uit Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Nu kon heel Zeeland goed bediend worden!


Pelma Keukens valt op in de regio Goes met haar ‘nettoprijs principe’. Dankzij grootschalige inkoop, worden keukens bij Pelma aangeboden tegen lage, netto prijzen. Afdingen heeft aan dit adres geen zin.

De marges zijn evengoed laag. Opslagen, toeslagen en onduidelijke extra’s worden hier niet gehanteerd. Elke offerte is overzichtelijk en transparant. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar we voortdurend aandacht aan besteden. 'Dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van alle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!


Inmiddels is Pelma niet alleen in Zeeland, maar in veel delen van ons land bekend. Pelma Keukens in Goes: bewezen één van de beste keukenzaken van Nederland.

Hoge kwaliteit door eigen montage

Onze filosofie is dat het hoogst haalbare resultaat slechts bereikt kan worden door mensen die ieder hetzelfde doel dienen, namelijk de hoogst haalbare klanttevredenheid. Daarom werkt Pelma Keukens al sinds haar oprichting met eigen monteurs, die net als elke andere medewerker, gedreven zijn om het klantbelang echt te dienen.


Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we recent geïnvesteerd in de uitbreiding van ons montageteam. Hierdoor kunnen we kleine reparaties sneller verhelpen en flexibeler inspelen op uw wensen over de montage van uw keuken.

Zwarte keuken

Zwarte keukens, van verkoop tot montage bij u thuis

Hoe ziet het traject na verkoop van zwarte keukens eruit? Onze inkoopmedewerkers gaan uw order bestellen. Na enige tijd arriveren de onderdelen van uw keuken in ons magazijn.

Niet alles komt tegelijk, want uw zwarte keukenkasten komen bij andere leveranciers vandaan dan uw aanrechtblad en apparatuur. Zodra alles van uw zwarte keuken binnen is, verzamelen we alles op pallets zodat het klaar staat voor het moment van montage.

Zwarte Scandinavische keuken in hoekopstelling, met tegel achterwand

Zwarte keukens afgeleverd

Onze eigen transportdienst bezorgt de zwarte keukens op het door klanten gewenste tijdstip thuis. Onze chauffeurs leveren alles keurig netjes en voorzichtig af en zetten de keukendelen klaar zodat de monteurs de volgende dag als een goed op elkaar ingespeeld team aan de gang kunnen. Gestart wordt altijd met de lage keukenkasten, deze staan dus voor het grijpen. De avond voor de dag van montage zal uw monteur nog even contact met u leggen. Zo maakt u alvast telefonisch kennis met degene die bij u in huis komt.


Onze monteurs arriveren al vroeg op de dag van montage, tussen 7.15 uur en 7.25 uur. Standaard starten ze hun werk om 7.30 uur. Allereerst brengen ze vloerbescherming aan, zodat ze kunnen werken zonder uw vloer te beschadigen.

Vervolgens controleren ze of alles van uw zwarte keuken is binnengekomen. Zijn het inderdaad de carbonzwarte hoogglans fronten? Klopt het dat de Neff stoomoven c47d42n3 is geleverd, of had het de c47d42n0 moeten zijn?

Uw zwarte keuken gemonteerd

Uw order wordt altijd ook in ons magazijn gecontroleerd, zodat we eventuele missers zo snel mogelijk kunnen herstellen. Voor de zekerheid controleren we dit alles ook nog eens bij u thuis. Mocht er iets niet kloppen, dan kunnen we dit zo snel mogelijk laten herstellen.


Pas na de controle starten onze monteurs de montage van uw keuken. Na de onderkasten volgt het aanrechtblad. En pas daarna wordt de apparatuur geïnstalleerd. Samen lopen we alles stap voor stap met u door.

Is uw keuken helemaal naar wens, dan hebben we ons werk goed gedaan. Onze monteurs zijn pas tevreden wanneer u enthousiast bent!

Montage

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Zwarte parallelle keuken, met composiet blad. Lees meer informatie over zwarte keukens op onze website.