Kookeiland

Koken met familieleden om je heen aan het keukeneiland geeft veel gezelligheid. Je hoeft geen enorme keuken te hebben om een keus te kunnen maken uit onze keukens met kookeiland. Zijn keukens met kookeiland duur?

Een kookeiland heeft een duurdere afzuiginstallatie nodig. Ook hebt u meer aanrechtblad nodig. Op deze twee punten is een keukeneiland duurder dan koken aan de wand. Daarentegen beschikt u over extra opberg-, zit- en werkruimte met uw kookeiland. Het is net hoe je het bekijkt dus. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van diverse keukeneilanden.

Bekijk alle keukens
Kookeiland
Greeploos modern kookeiland met kastenwand
Zwart kookeiland met kastenwand van SieMatic, in Urban stijl.

Bijzondere sfeermakers van keukeneiland

Een keukeneiland creëert een unieke sfeer in uw keuken. Vaak wordt het kookeiland gecombineerd met een gezellig zitje. Bij ons vindt u veel keus in barkrukken, in diverse hoogtes en in diverse opstellingen.

Open regalen maken uw keukeneiland ook sfeervol. Kookboeken en kruiden laten zich hier mooi in uitstallen. En het is ook nog eens praktisch want u hebt ze altijd binnen handbereik. Daarnaast zijn er in types afzuiger voor het keukeneiland veel mogelijkheden.

Kiest u voor de nostalgische, of wordt het de strakke, moderne? Tegenwoordig kunt u uw afzuiger ook wegwerken in uw aanrechtblad. In de open plaats van de afzuiger hangt u een prachtige lamp boven uw keukeneiland. Als dat geen sfeer geeft!

Keukeneiland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Kookeiland haalt meer uit culinaire vermogen

Aan het keukeneiland kun je zoveel meer doen. Wat dacht u van de teppanyaki bijvoorbeeld? U hebt in uw kookeiland een schitterende mogelijkheid om meerdere huishoudelijke, kook- of bakapparaten te plaatsen.

Ook kunt u de onderkasten benutten voor de stoomoven of de gewone oven. Laat u informeren over de mogelijkheden die keukenontwerpen met een keukeneiland u bieden! Of bekijk online tientallen keukens met kookeiland, in diverse stijlen, budgetten en kleuren.

Bekijk onze keukens met kookeiland
Keukeneiland

Kookeilanden voor weinig geld

Een keuken met kookeiland valt vanwege zijn duurdere afzuiginstallatie en grotere oppervlakte van het aanrechtblad duurder uit dan de traditionele keuken. Toch kun je met weinig budget al een keuken met kookeiland aanschaffen. Neem een kleiner werkblad. Of, kies voor een van onze goedkopere afzuigers.

Neem niet te veel ladekasten en creëer open gedeeltes. Laat u adviseren door onze ervaren keukenspecialisten hoe u uw keuken met kookeiland het beste vorm kunt geven. Binnen het budget dat bij u past.

Landelijke keuken met eiland en kastenwand. In industriële stijl en voorzien van luxe apparatuur.

Uw keukeneiland in de praktijk

Een keuken met kookeiland geeft u zoveel meer extra mogelijkheden om te kokkerellen, te tafelen en te ontspannen. Een uitgekiende indeling van uw keuken met keukeneiland is daarbij belangrijk.

Kiest u voor een apart kookgedeelte, of combineert u koken met spoelen in uw keukeneiland? Kiest u voor een aanrechtblad op dezelfde hoogte, of mag er hoogteverschil zijn? Bezoek onze showroom voor inspiratie en advies over uw persoonlijke keukeneiland.

Maak een vrijblijvende afspraak
Keuken-met-kookeiland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Kookeiland moderne design keuken. Schmidt keukeneiland met ATAG apparatuur.