Houten keuken met spoeleiland en kastenwand. Bekijk al onze houten keukens online!
Industriële houten keuken met NEFF oven en stoomovem
Zwarte tegel vloer in houten keuken

De voordelen van houten keukens

Houten keukens hebben veel voordelen. Allereerst is de keus voor hout een duurzame keus, want wat gaat er langer mee dan hout? Hout is flexibel en sterk, en als natuurproduct spreekt het eigenlijk iedereen wel aan. Ook is hout makkelijker te bewerken.

Ontstaat eenmaal een beschadiging, dan valt dit weer te repareren. Bij onze gelakte houten keukens geven we bijvoorbeeld altijd een potje lak mee. Ontstaat er een kras of een andere beschadiging, dan kunt u dit mooi wegwerken.

Houten hoekkeuken met fornuis.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Brede keus in houten keukens

In houten keukens is veel diversiteit. En dat is maar goed ook, want iedereen heeft z’n eigen wensen ten aanzien van sfeer en uitstraling van houten keukens. Zo vindt u bij ons keukens met een doorleefd uiterlijk, stoer, robuust en zeker niet onopvallend.

Trendy zijn de keukens met de uitstraling van steigerhout, die nog net een tikje gewaagder zijn. En als het voor u wel wat rustiger mag, maak dan een keus uit diverse houtlooks en kleuren. Van lichte tinten voor een fris en romantisch interieur tot roodachtig hout voor de klassieke smaak.

Zwarte houten keuken in rechte opstelling

Voor elke stijl interieur

Denkt u dat houten keukens zich beperken tot één woningstijl? Beslist niet! Pelma Keukens heeft alle creativiteit in huis om u te laten zien dat een houten keuken heel mooi en sfeervol kan zijn in verschillende soorten interieurs.

In onze moderne showroom maakt u kennis met alle mogelijkheden en doet u brede inspiratie op voor uw persoonlijke, houten keuken. U vindt bij ons rijke woonbeleving door extra tips over bijpassende wandkleuren en accessoires. Zeker weten dat u bij ons mooie houten keukens vindt die perfect passen in uw interieur.

Houten keukens in de moderne woning

Pure, sobere vormen, minimalisme, dat kenmerkt de moderne woning. Juist in deze interieurs zijn houten keukens een verrijking, want met hun warme en natuurlijke uitstraling brengen ze de perfecte balans aan tussen modern en koel aan de ene kant, en sfeer en warmte aan de andere kant.

Houten keukens in de moderne woning kunt u net zo ver doorvoeren als u maar wilt. Van compleet houten keukens tot een mix van stijlen, waarin u bijvoorbeeld hoogglans elementen verwerkt als knipoog naar uw moderne meubels. Net wat bij u past.

Old Wood keuken

Houten keukens in de landelijke stijl

Ook in landelijke interieurs zijn houten keukens populair. Houten keukens ademen de rust en sfeer van vroeger uit, en brengen nostalgie terug in huis.

Zeker met een natuurstenen aanrechtblad, spoelbak, nostalgische accessoires zoals een Engelse kraan en een authentiek fornuis vormt u uw keuken tot een weldadige plek om tot rust te komen. Zulke keukens worden het hart van uw woning. Waar niet alleen gekookt wordt, maar waar huisgenoten elkaar ontmoeten en bijpraten over de dag.

Old Wood keuken

Houten keukens met klassieke touch

Gaat uw smaak naar de klassieke kant, en hebt u oog voor de charme van houten keukens? Vele modellen in diverse looks, kleuren en afwerkingen staan tot uw beschikking om een keuze uit te kunnen maken.

Echt klassiek wordt de houten keuken met een fijne nerfstructuur, sierlijke handgrepen en een niet al te robuust aanrechtblad. Dankzij de veelzijdigheid van onze Old Wood keukens is er voor iedereen wel een persoonlijke keus te maken. Onze adviseurs staan u graag terzijde.

Makkelijkste jongetje van de klas

Houten keukens hebben als voordeel dat ze zo goed te combineren zijn met andere stijlen. Juist samen met andere materialen creëren houten keukens een krachtige uitstraling in uw keuken. En die combinaties gaan verder dan hout met kunststof, hoewel dat ook al veel creatieve mogelijkheden in zich heeft.

Houten keukens met een paar witte kunststof fronten bijvoorbeeld, doen uw keuken licht, fris en zonnig ogen. Voegt u houten keukens samen met industriële elementen, zoals een betonnen aanrechtblad, ongestucte wanden, en zichtbare leidingen, dan toont u dat u niet schroomt om een eigentijdse keuken neer te zetten!

Old Wood keuken

Onze showroom bruist

Op internet kun je veel, maar niet alles. Onze showroom is méér dan een verzameling keukenopstellingen en is maximaal toegankelijk voor alle leeftijden. Ontdek onze enorme greeploos collectie, overtuig uzelf van alle voordelen per merk in onze merkenpresentatie, en bepaal de meest ergonomische werkhoogte en – diepte bij ons elektrisch bedienbare hoog-laag systeem.

Een bezoek aan onze showroom vormt een echt dagje uit met regelmatig bruisende activiteiten in onze kookstudio. Zo houden we regelmatig open dagen wanneer diverse topkoks acte de présence geven. Zij adviseren u graag over moderne kooktechnieken en maken vol passie allerlei verrukkelijke hapjes voor u klaar. Koken met stoom, koken op inductie, bakken in de oven, u leert het bij Pelma Keukens.

Pelma Keukens in Goes: Pand

Houten keukens met moderne apparatuur

Houten keukens stralen ambachtelijkheid en klasse uit. Bij Pelma weten we dat mooi te combineren met de modernste apparatuur. In gezellige, nostalgische leefkeukens worden zo dus de smakelijkste gerechten bereid, dankzij hoogwaardige apparaten.

De trends op het gebied van koken volgen we op de voet, zo hebben we ons de laatste jaren ontwikkeld tot een echte stoomoven specialist. Veel mensen kennen de stoomoven misschien alleen van naam, maar zijn zich totaal niet bewust van het veelzijdige karakter van deze speciale oven.

Met een stoomoven bereidt u niet alleen de heerlijkste gerechten, het past ook binnen het gezonde voedingspatroon van veel Nederlanders. Bovendien is een stoomoven makkelijk om mee te koken want tijdens het bereidingsproces hoeft u niets te doen.

U hoeft niks om te scheppen of af te gieten, na verloop van tijd is uw maaltijd direct serveerklaar. Wie u dan ook te eten hebt, u kunt alle tijd besteden aan uw bezoek. Net zo makkelijk, maar zeker net zo gezellig!

Keukens met een 9+

Kwaliteit leveren is wat ons drijft, elke dag weer. Wij gaan voor 100% enthousiaste klanten! Dat begint al bij uw bezoek in onze showroom, dat we zo ongedwongen mogelijk willen laten verlopen. Onze verkopers vinden het leuk om samen met u te ontdekken hoe uw wensen het best kunnen worden vertaald in een persoonlijke keuken.

Zij doen hun werk niet slechts omdat het nu eenmaal moet, maar omdat ze er persoonlijk voldoening uit halen om de klant perfect te adviseren. Ook de afdelingen planning, inkoop, montage en service doen hun uiterste best om uw keuken perfect te leveren en te monteren.

Regelmatig checken we elkaars werk, de inmeet-monteur bijvoorbeeld controleert zijn bevindingen met de tekening die de verkoper heeft gemaakt. Klopt er iets niet, dan kunnen we nog bijsturen. Zo blijven we met elkaar aan de kwaliteit van uw keuken werken gedurende het complete proces. 

Verkoper

Kies uw opstelling

Graag ontvangen wij u in onze showroom zodat we u goed alle mogelijkheden kunnen laten zien van onze diverse merken, stijlen, apparaten, prijsklassen en opstellingen. Want ook in opstellingen is veel mogelijk! Populair zijn de keukens met kookeiland, omdat ze inspelen op samen koken, tafelen en elkaar ontmoeten.

Ook onze houten keukens zijn beschikbaar met eiland. Afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte kiest u voor een kookeiland, spoeleiland of werkeiland. We vertellen er graag alles over.

Old Wood keuken

Onze werkwijze

Een keuken kopen, hoe werkt dat eigenlijk? We gaan met u aan tafel om te bespreken wat uw wensen zijn. Onze verkopers vertalen dit in een tekening, die we u in 3D kunnen laten zien.

Zo kunt u de ruimte al beleven, en een goede indruk krijgen van het totale sfeerplaatje. Op basis hiervan ontvangt u een offerte, die we tot in de details specificeren. Na uw goedkeuring gaat uw keuken in bestelling. Omdat we alle facetten van onze dienstverlening onder ons eigen dak uitvoeren, kunnen we volledig instaan voor de kwaliteit.

Het is de enige manier om grip te houden op elke stap in de uitvoering, die uw nieuwe keuken al weer een beetje realiteit maakt. En dus controleren we van verkoop tot en met montage of uw keuken wordt geleverd conform afspraak.

Pelma Keukens Goes, Showroom, Entree

Montage van uw houten keuken

Onze afdeling planning neemt contact met u op om het moment van montage te bepalen. Uiteraard zoeken we naar een moment dat bij u past, net zo goed als we het moment van keukenlevering met u afspreken.

Op de dag van montage arriveren onze monteurs al vroeg, zodat we de dag zo efficiënt mogelijk invullen en de overlast bij u thuis tot een minimum wordt beperkt. De montage van een keuken neemt meestal meerdere dagen in beslag, hoewel een en ander natuurlijk afhankelijk is van de complexiteit en omvang van uw keuken. In ieder geval gaan onze monteurs pas naar huis wanneer u 100% enthousiast bent!

Luxe keuken met eiland

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Houten landelijk moderne keuken