Handgrepen keuken

Hoewel knoppen en handgrepen niet het grootste onderdeel zijn van uw keuken, zijn ze wel sfeerbepalend. Met handgrepen en knoppen maakt u uw keuken af.

Klassiek, modern, landelijk, net wat u wilt. Kom onze honderden handgrepen voor de keuken bekijken in onze showroom!

Bekijk alle keukens
Rechte grijze keuken met hoge kast
Klassieke keuken met kraan, spoelbak en bovenkasten
Klassieke keuken apparatuur

Klassieke knoppen

U vindt bij ons een enorm brede collectie handgrepen die uw keuken schitterend afwerken. Als u van de klassieke stijl houdt, raakt u zeker weten enthousiast van onze houten en metalen knoppen. De metalen knoppen kunnen in diverse bewerkingen worden uitgevoerd.

Klassieke keuken

Klassieke handgrepen keuken

Ook in kleuren hebt u brede keus: zwart, goud, zilver/rvs, brons en inox. Desgewenst kunnen wij de handgrepen voor uw keuken ook verzorgen in een maatwerkkleur. 

Klassieke keuken

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Moderne knoppen

Voor moderne knoppen wordt vaak voor rvs gekozen. U kent misschien wel het rvs-staafje met het balletje in het midden. Dit is een bekende uitvoering van een moderne knop. Maar er zijn natuurlijk nog talloze andere knoppen om uit te kiezen voor de keuken.

Moderne keuken met handige lades

Moderne handgrepen keuken

De variatie in moderne knoppen is groot, de keus in moderne handgrepen is nog vele malen groter. Hier kunt u gaan van klein tot groot, groter, grootst! Tot aan deurvullende handgrepen toe.

Deze staafgrepen geven een schitterend strak effect. Ook kunt u uw moderne keuken laten uitvoeren met zwarte handgrepen en witte handgrepen. En had u onze serie glazen handgrepen al bewonderd?  

SieMatic keuken

Greeploze keuken

Houdt u van een strakke, minimalistische uitstraling? Uw keuken kan ook uitgevoerd worden zonder handgrepen. De greeplijst is dan verwerkt achter de deur. Een greeploze keuken is makkelijk schoon te houden en praktisch in gebruik.

Al onze keukens zonder handgrepen zijn uitgevoerd met het slow motion systeem. Dit dempingssysteem neemt het lawaai weg en ondersteunt het sluiten gelijkmatig. Geen doffe knal dus, geen rammelend servies.

Ook kunt u kiezen voor ons unieke 'tip-on systeem'. In dit systeem ontbreekt de greeplijst compleet. Het greeploze front wordt geopend door het zacht in te drukken, op welke plek van de deur dan ook.   

SieMatic keuken

Handgrepen keuken en praktische aspecten

Er zijn enkele praktische aspecten ter overweging bij de keuze van knoppen en handgrepen in de keuken. In een hoekkeuken mogen handgrepen van geopende lades niet tegen andere kastdeuren aanschuren of het openen van andere lades blokkeren.

En wilt u uw handgrepen horizontaal of verticaal geplaatst hebben? Het is aan te raden om u te laten adviseren door een expert met kennis van zaken over handgrepen. We staan voor u klaar!

Handgrepen keuken - ruim 300 soorten

Bij de keuze van uw keukenstijl besteden we ruime aandacht aan mooie, bijpassende en stijlvolle handgrepen. Om de handgrepen zo goed mogelijk op uw keuken te kunnen afstemmen, beperken we ons niet tot een leverancier. Hierdoor kunt u kiezen uit ruim 300 handgrepen voor de keuken!

Als daar niks voor u tussenzit, dan is er altijd nog maatwerk mogelijk. Bepaalde handgrepen kunnen we voor u laten vervaardigen in de maten die voor uw keuken gewenst zijn. Kortom, voor handgrepen zult u bij ons zeker kunnen slagen.

Maak een afspraak voor meer informatie

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Greeploze keuken