Krijg digitaal deskundig advies

Op dit moment is onze showroom online geopend. Wij adviseren en inspireren u graag digitaal over uw nieuwe keuken. Dit gebeurt middels videobellen, waarbij wij in detail alle zaken met u bespreken en uw nieuwe keuken ontwerpen. Via een vrijblijvend digitaal adviesgesprek - op het moment wat u uitkomt - zijn wij u graag van dienst.

Op deze wijze kunt u toch uw keuken samenstellen. U krijgt zodoende een goed beeld van uw nieuwe keuken en heeft u de beschikking over de benodigde schetsen en tekeningen.

En wilt u vrijblijvend oriënteren? Ook dat kan via een digitaal gesprek!

Uiteraard kunt u ook alvast een showroombezoek na 9 februari 2021 inplannen.

Digitaal advies

Hoe ziet een digitaal adviesgesprek eruit?

1. Tijdens het adviesgesprek informeren wij u over onze bedrijf en onze werkwijze. Ook nemen we alle tijd om uw wensen en woonsituatie door te spreken. Zo krijgen we een gedegen basis voor goed advies.

2. Daarna maken wij in overleg met u een eerste schets en maken we een keuze uit kleuren en materialen. Wij laten u hierbij ons complete assortiment zien en van ieder onderdeel krijgt u een duidelijk beeld hoe het eruit ziet.

3. Tot slot maken we een complete en realistische 3D-tekening en stellen we de offerte op. Zoals u van ons mag verwachten is deze offerte transparant en zijn de prijzen netto, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Mocht u het willen dan is er de mogelijkheid dat wij de uitgezochte materialen bij u aan huis brengen, waarbij we alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen.

Digitaal advies telefoon

4. Als alle zaken naar wens zijn maken we de definitieve koopovereenkomst op. Deze koopovereenkomst spreken we nog een keer door zodra onze showroom weer geopend is, zodat u alle materialen in onze showroom kunt bekijken en desgewenst wijzigingen nog kosteloos kunt doorvoeren. Eventuele meer- en minderprijzen worden doorgerekend. Zodoende weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Wilt u een afspraak voor digitaal advies?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw nieuwe keuken? Plan dan een digitaal adviesgesprek en krijg deskundig advies.

Via onderstaande button plant u een digitaal adviesgesprek op het moment wat voor u uitkomt.

Plan een digitaal adviesgesprek

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een digitaal adviesgesprek inplannen?
Van welke programma's wordt gebruik gemaakt bij een digitaal adviesgesprek?
Kan ik mijn gekochte keuken nog wijzigen voordat deze besteld wordt?
Moet ik een aanbetaling doen bij een digitaal adviesgesprek?
Kan ik mijn digitaal gemaakte keuzes nog in de showroom bekijken?
Wanneer wordt mijn digitaal gekochte keuken geleverd en gemonteerd?
Kan ik ook een oriënterend gesprek via videobellen inplannen?