Toscaans hardsteen

Wie al direct warme gevoelens krijgt bij de glooiende hellingen, de wijngaarden en de typerende cipressen van het Toscaanse landschap, zal zeker verrukt zijn van het Toscaans hardsteen aanrechtblad.

Het zusje van Belgisch hardsteen beroert ieders hart die van natuursteen houdt, zij het dat het Toscaans hardsteen aanrechtblad met een tikkeltje meer crème net nog een wat warmere uitstraling heeft.

Let op: Toscaans hardstenen aanrechtbladen zijn momenteel (tijdelijk) niet leverbaar door onze leverancier. Wel kunnen wij u uitstekende alternatieven van andere materialen aanbieden.

Toscaans hardstenen aanrechtblad bij houten keuken
Houten keuken in landelijke stijl met toscaans hardsteen aanrechtblad

Toscaans hardsteen, al eeuwen oud

Natuursteen is natuurlijk al eeuwen en eeuwen oud. Maar Toscaans hardsteen zelf is nog niet zo lang op de markt.

Als u dit ziet in onze showroom, toegepast in antieke, klassieke keukens of keukens met een Toscaans uiterlijk, dan zult u verrukt zijn van dit prachtige aanrechtblad. Een Toscaans hardsteen aanrechtblad heeft een stoer, landelijk en robuust uiterlijk. En het past uitstekend binnen onze Excellentic en Residentic keukens op maat.

Voor- en nadelen van Toscaans hardsteen

De voordelen van het Toscaans hardsteen aanrechtblad zijn onmiskenbaar de charme en de uitstraling van dit prachtige materiaal. Wel is Toscaans hardsteen vlek- en krasgevoelig en heeft het veel onderhoud nodig.

Toscaans hardsteen is er goed bij gebaat als het elke week met een speciaal onderhoudsmiddel gereinigd wordt. Daarnaast blijft het materiaal mooi bij twee tot drie keer per jaar impregneren. Dit kunt u gewoon zelf doen.

En dagelijks mag u uw Toscaans hardsteen natuurlijk met een sopje schoonhouden. Het Toscaans hardsteen aanrechtblad is een hittebestendig aanrechtblad, net zoals de andere natuursteen, composiet en hardsteen aanrechtbladen. Wij adviseren u desondanks toch om onderzetters te gebruiken, in verband met mogelijke thermoshocks.

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Natuurlijke uitstraling Toscaans hardsteen

Toscaans hardsteen heeft dezelfde eigenschappen als Belgisch hardsteen, zeker qua structuur. Ook hier zie je fossielen en schelpjes terug in het materiaal. De kleur van het Toscaans hardsteen aanrechtblad is net iets anders dan het bekende grijs/blauw/wit van het Belgisch hardsteen aanrechtblad.

Het exclusieve karakter van Toscaans hardsteen

Toscaans hardsteen is een soort natuursteen. Een exclusief product als Toscaans hardsteen heeft ook een ander prijskaartje maar dit is zeker niet het duurste aanrechtblad. En als je in Toscaans hardsteen investeert, dan gun je jezelf jaren- en jarenlang woonplezier.

Bekijk ook andere aanrechtbladen
Keukens

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Landelijke keuken met Toscaans hardstenen aanrechtblad