Top Core aanrechtblad

Het Top Core aanrechtblad kenmerkt zich onder andere door een groot aantal kleuren en oppervlaktestructuren. Houtennerven, spetters, wafels, weefstructuren, er is veel diversiteit in het Top Core aanrechtblad.

De kleuren gaan zelfs tot bijna wit! Een wit Top Core aanrechtblad is prachtig in de moderne keuken. Ook vanwege de geringe dikte van Top Core aanrechtbladen komen we dit aanrechtblad vaak tegen in de design keuken.

Top Core aanrechtblad
Top Core aanrechtblad

Top Core aanrechtblad is krasvast

Top Core aanrechtbladen bestaan uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst. De bovenste laag is het decorpapier, de kern is in de meeste gevallen zwart.

Hierdoor is het Top Core aanrechtblad behoorlijk krasvast. Toch wordt u altijd geadviseerd om snijplanken en onderzetters te gebruiken.

Voordelen en nadelen Top Core aanrechtblad

Een goede prijs/kwaliteitsverhouding is kenmerkend voor Top Core aanrechtbladen. Daarnaast zijn Top Core aanrechtbladen stoot- en watervast. Dit houdt in dat u uw Top Core aanrechtblad eenvoudig kunt reinigen.

Wel dient u aandacht te besteden aan vlekken zoals die van koffie, thee, rode wijn en vet. Daarnaast verdragen Top Core aanrechtbladen geen agressieve reinigingsmiddelen.

Top Core aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Duurzaamheid Top Core aanrechtbladen

Voor wie duurzaamheid een punt van overwegen is, is het Top Core aanrechtblad een aan te bevelen optie. Een aantal van onze Top Core aanrechtbladen bevatten een kern van houtvezels en zijn op duurzame wijze geproduceerd.

Toepassingen Top Core aanrechtbladen

Het Top Core aanrechtblad kent diverse toepassingen. Dit product kan ook uitgevoerd worden in maatwerkbladen, tafelbladen, stollenwanden en achterwanden. Uw keuken zal beslist zeer chique ogen met een aanrechtblad dat doorloopt in een Top Core achterwand.

Meer weten? Kom eens langs in onze centraal gelegen showroom en bespreek het met onze specialisten tijdens een kop koffie.

Bekijk ook andere aanrechtbladen
Top Core aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Top Core aanrechtblad