Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Terrazzo aanrechtblad

Het terrazzo aanrechtblad heeft het robuuste karakter dat we ook kennen van het betonnen aanrechtblad, maar met een kleurrijker uitstraling. Dit is makkelijk te verklaren, want terrazzo ís ook een betonsoort. De cementgebonden marmerkorrels geven het Terazzo aanrechtblad haast een mozaïekachtige uitstraling. Prachtig in de klassieke keuken, maar zeker net zo sfeervol in de moderne keuken.


De toepassing van het terrazzo aanrechtblad houdt niet op bij het aanrechtblad zelf. U kunt uw keuken extra uitstraling geven door terrazzo toe te passen als tafel, achterwand of vensterbank. Met dit bijzondere materiaal heeft uw vensterbank dan verder weinig accessoires nodig!

Terrazzo aanrechtblad
Terrazzo aanrechtblad
Terrazzo aanrechtblad
Terrazzo aanrechtblad

Voor- en nadelen terrazzo aanrechtblad

Wanneer u zoekt naar aanrechtbladen met een doorleefd uiterlijk, dan is een terrazzo aanrechtblad een keus om te overwegen. De kleine haarscheurtjes, donkere en lichte delen geven dit materiaal een natuurlijke uitstraling. Ook zijn er veel mogelijkheden qua vorm zoals rechte afwerkingen en waterkeringen. Als één van de weinige aanrechtbladen is een terrazzo aanrechtblad ook repareerbaar en kunt u vlekken wegwerken. Een nadeel is dat u altijd snijplanken en onderzetters dient te gebruiken bij het terrazzo aanrechtblad. Tevens vraagt dit aanrechtblad om 3 tot 4 keer per jaar onderhoud.

Bekijk ook andere aanrechtbladen
Terrazzo aanrechtblad