RVS aanrechtblad

RVS is chique vanwege zijn strakke en zakelijke uitstraling en hét aanrechtblad voor moderne keukens. Ook is RVS één van de meest onderhoudsarme en hygiënische materialen voor een werkblad.

Voedselresten trekken er niet in. RVS stelt u in staat om onbekommerd en gepassioneerd te kokkerellen.

RVS aanrechtblad
Zwarte design keuken, aanrechtblad rvs

RVS achterwand

RVS wordt in alle keukenstijlen toegepast, maar zeker ook in moderne keukens. Wij kunnen uw RVS aanrechtblad in diverse diktes leveren. Van 100 mm dikte tot het ultradunne 12 mm blad.

En kiest u dan voor een glad of richtingloos geborsteld RVS aanrechtblad, dan kiest u voor een afwerking met een grootst effect. U zult sprakeloos zijn van de uitstraling die dit heeft in uw moderne keuken. 

U kunt uw achterwand laten betegelen, maar wat nog veel mooier is, om uw RVS aanrechtblad te laten doorlopen in een RVS achterwand. Dat geeft uw keuken extra cachet. Benieuwd naar het effect? Bewonder onze unieke keukens in de showroom.

RVS aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

RVS voor groot- en thuisverbruik

Ook in professionele keukens wordt het RVS aanrechtblad veelvuldig toegepast vanwege de hygiënische voordelen die dit materiaal heeft. Of u nu voor de professionele keuken of uw huishouden een RVS aanrechtblad aanschaft, voor ons maakt het geen verschil.

Het enige verschil zit hem in de maat en de manier van monteren. In grootverbruik keukens hangen we RVS aanrechtbladen aan de muur of wand of we bevestigen ze op een RVS onderstel.

In de thuiskeuken monteren we uw RVS aanrechtblad op de onderkasten. Onze monteurs zijn vakbekwaam om bladen van welk formaat dan ook bij u te plaatsen.

RVS heeft glans en uitstraling

RVS bestaat uit chroom en nikkel. Het chroom geeft uw RVS aanrechtblad zijn glans, het nikkel maakt het RVS aanrechtblad roestvast. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is RVS niet helemaal roestvrij.

Door langdurig contact met onedele metalen kan een RVS aanrechtblad roesten. Zij het alleen aan het oppervlak en niet van zichzelf.

RVS aanrechtblad

Voor- en nadelen van het RVS aanrechtblad

Het RVS aanrechtblad is zeker het overwegen waard wanneer je waarde hecht aan hittebestendigheid, weinig onderhoud, watervastheid en hygiëne. Daarnaast is het RVS aanrechtblad volledig recyclebaar. Uw RVS aanrechtblad kunt u dagelijks afnemen met water en een ontvettende, zachte zeep.

Plekken dient u af te spoelen met veel water en behandelen met Staalfix. Uw RVS aanrechtblad heeft snijplanken en onderzetters nodig om het materiaal te beschermen tegen krassen en het loslaten van de onderlijming. Daarnaast verdraagt uw RVS aanrechtblad geen RVS-reinigers.

Uitvoeringen van het RVS aanrechtblad

RVS kent vier verschillende oppervlakte-afwerkingen: glad, richtingloos geborsteld, ets of de bekende wafelstructuur. Zeker het RVS aanrechtblad met wafelstructuur is voor velen een 'oude bekende', aantrekkelijk vanwege zijn grote hittebestendigheid.

Daarnaast zijn er verschillende randafwerkingen mogelijk, zoals een waterkering, een vlakomgezette rand of een randlijst met facet.

Bekijk ook andere aanrechtbladen

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
RVS aanrechtblad