Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtbladen hebben veel aantrekkelijke kanten. Bijna alles valt wel na te maken in kunststof. U zult in onze collectie bijvoorbeeld ook repro's van natuursteen tegenkomen. Een waardig alternatief dat niet van echt te onderscheiden is.

Daarnaast zijn er geen aanrechtbladen die minder onderhoud vergen dan kunststof aanrechtbladen. En er zijn geen aanrechtbladen die goedkoper zijn qua onderhoud en aanschaf. Het is zeker de moeite waard om u eens te verdiepen in kunststof aanrechtbladen.

Kunststof aanrechtblad
Landelijke keuken, kunststof werkblad

Kunststof aanrechtblad voor de creatievelingen

Met een print op de kunststof achterwand geef je je keuken een zoveel persoonlijker uitstraling. De kans is klein dat je dezelfde print ergens anders treft … Wat dacht u van het uitzicht op een azuurblauwe zee terwijl u een mediterraans gerecht staat te bereiden?

Of wuivende klaprozen in helgroen gras terwijl u koffie staat te zetten? Met kunststof aanrechtbladen kunt u uw keuken geweldig opfleuren. Kom eens langs om onze collectie te bekijken!

Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtblad met hout- en steenlook

Het kunststof aanrechtblad is een uitstekend alternatief voor als je gecharmeerd bent van bepaalde uitstralingen zoals hout of steen maar je niet de nadelen van deze materialen wilt ervaren.

Kunststof aanrechtbladen kunnen vergeleken met houten aanrechtbladen nu eenmaal veel meer hebben. En kunststof aanrechtbladen zijn vergeleken met natuurstenen aanrechtbladen in de regel aantrekkelijk voor mensen met een kleiner budget.

Kunststof aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Wel de voordelen van kunststof aanrechtblad…

Hoewel een houten aanrechtblad een bijzondere natuurlijke charme heeft, is het wel wat bewerkelijker. Dan kan het de moeite waard zijn om eens een kunststof aanrechtblad in hout-look te overwegen.

U kunt kiezen uit zeker wel 40 soorten! Ook donker hout is mogelijk. Dit type aanrechtblad is net zo kras-ongevoelig als de andere soorten kunststof aanrechtbladen, maar krassen zíe je er wel eerder op.

Kunststof aanrechtblad

Voor- en nadelen kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtbladen hebben enorm veel voordelen. Nadelen kent het kunststof aanrechtblad nauwelijks.

Er is een enorme keus in kleuren, het leent zich goed als repro-uitvoering. Daarnaast zijn kunststof aanrechtbladen aantrekkelijk in de aanschaf, heeft het weinig onderhoud nodig en is het praktisch in gebruik. Ook is het watervast.

U wordt geadviseerd om snijplanken en onderzetters te gebruiken om uw kunststof aanrechtblad te beschermen tegen krassen en hitte. Het is niet aan te bevelen om schuurmiddelen te gebruiken op uw kunststof aanrechtblad. 

Bekijk ook andere aanrechtbladen
Kunststof aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Kunststof aanrechtblad