Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Keramiek aanrechtblad

Veel mensen zijn enthousiast over het keramiek aanrechtblad. Dat komt omdat een keramiek aanrechtblad veel esthetische en praktische voordelen heeft. Keramiek heeft de uitstraling van natuursteen, oogt stoer en natuurlijk en is makkelijk met andere materialen en soorten randafwerking te combineren. De kleuren van het keramiek werkblad komen altijd schitterend uit. Bovendien is elk keramiek werkblad 100 procent kleurvast. In onze showroom kunt u kiezen uit ruim veertien kleuren, variërend van chocolade, mokka, blauw, cementgrijs, wit tot zwart.

Keramiek aanrechtblad

Keramiek aanrechtblad in de praktijk

Een keramiek aanrechtblad heeft veel praktische voordelen. Het materiaal is keihard, zelfs harder dan een graniet aanrechtblad. De spoelbak kan in een keramiek werkblad vrijwel naadloos worden geïntegreerd. Wanneer je een extra luxe uitstraling wilt, dan kun je ervoor kiezen om het materiaal van het aanrechtblad door te laten lopen in de spoelbak. Dit oogt echt af! Een keramische spoelbak combineert een strak design met functionaliteit. Met een bodem van hittebestendig rvs is de spoelbak prima te combineren met de kokendwaterkraan.

Keramiek aanrechtblad

Vele toepassingen van keramiek

Keramiek is niet alleen perfect om als aanrechtblad te gebruiken. Tegenwoordig wordt het materiaal overal toegepast, tot in badkamers toe. Kiest u een keramiek werkblad? U maakt uw keuken nog chiquer door het materiaal terug te laten komen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de keramiek vensterbank, de keramiek achterwand, de keramiek stollenwand, een keramiek tafel en tegels?

Keramiek aanrechtblad

Schoonmaken van keramiek keukenblad

Keramiek is hittebestendiger en vlekbestendiger dan vele materiaalsoorten. Sterke vlekken kunnen met CIF Cream zonder citroen gereinigd worden. Keramiek is ook bijzonder krasvast. Aangeraden wordt altijd om onderzetters te gebruiken bij het snijden, ook al is keramiek keihard. Onderzetters dienen niet zozeer ter bescherming van het werkblad, maar meer ter bescherming van uw messen. Een keramiek aanrechtblad is beduidend makkelijker in gebruik want het is onderhoudsarm en voedselresten trekken niet in. Let wel: omdat het materiaal zo hard is, stoot je er eerder stukken van af.

Bekijk ook andere aanrechtbladen
Keramiek aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 263 klanten geven ons gemiddeld een 9,6 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak