Houten aanrechtblad

Een houten aanrechtblad straalt warmte en rust uit door het natuurlijke karakter van het materiaal. En houten aanrechtbladen zijn niet zomaar bruin! Het beuken-, eiken-, mahonie-, teak- of notenhouten aanrechtblad heeft elk een unieke uitstraling.

Van het roodbruine mahonie, het homogeen bruine eikennaturel tot het meer gevarieerde beukenhout. Er zit voor iedereen wat tussen, in diverse prijsklassen. En vergeet niet onze black oak, een antraciet/bruinachtige tint die het bijzonder goed doet in moderne keukens of de eiken white wash in de romantische en witte keukens.

Houten aanrechtblad
Houten aanrechtblad

Houten tafelblad

U geeft uw keuken een exclusieve uitstraling door uw keukentafel in hetzelfde hout uit te laten voeren als uw houten aanrechtblad. Wij verzorgen dit met plezier voor u.

Wilt u ook graag een houten vloer in uw keuken? Laat u goed adviseren door onze ervaren keukenspecialisten om een houten vloer te vinden die past bij uw houten aanrechtblad.

Houten aanrechtblad

Nadelen houten aanrechtblad

Een nadeel van een houten werkblad is dat u waterplekken altijd direct moet nadrogen en er zijn snijplanken en onderzetters nodig om uw houten aanrechtblad te beschermen tegen krassen en hitte. Daarnaast is een houten aanrechtblad een exclusief werkblad met een gemiddeld hogere aanschafprijs.

Van alle aanrechtbladen zijn houten aanrechtbladen ook het duurst in onderhoud omdat houten aanrechtbladen regelmatig geolied moet worden. Wij bieden speciale onderhoudsmiddelen voor uw houten aanrechtblad. Vraag ernaar in onze showroom of stuur ons een e-mail.  

Voordelen houten aanrechtblad

Natuurlijke werkbladen zoals het houten aanrechtblad zorgen voor een exclusieve sfeer, warme uitstraling, gezelligheid en comfort. Een houten werkblad leent zich voor veel stijlen keukens, van klassiek, romantisch, landelijk tot tijdloos.

U kunt uw houten aanrechtblad dagelijks afnemen met een vochtige doek of sopje. Door de afwerking met olie zijn houten aanrechtbladen plaatselijk bij te werken in geval van schade en kunnen eventuele vlekken weggeschuurd worden.

Bekijk ook andere aanrechtbladen
Kokend waterkraan houten aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Houten aanrechtblad