Glazen aanrechtblad

Onze glazen aanrechtbladen zijn beschikbaar in vrijwel alle denkbare kleuren. Wilt u een design accent in uw keuken? Glazen aanrechtbladen zijn dé designmaker bij uitstek.

Om deze reden worden glazen aanrechtbladen veel toegepast in design keukens. Het dunne aanrechtblad en het bijzondere materiaalsoort benadrukken de exclusiviteit van dergelijke keukens.

Glazen aanrechtblad

Glazen aanrechtbladen in veel kleuren

Ooit gedacht dat een glazen aanrechtblad slechts gewoon een glazen aanrechtblad is? Niks is minder waar. Icy, bruin, grijs ja zelfs groen, we komen alle kleuren tegen in de glazen aanrechtbladen.

Zoekt u een andere kleur? Laat het ons weten! Wij kunnen glazen aanrechtbladen op basis van een RAL-/ Sikkens-/ PMS-kleurnummer in heel veel extra kleuren leveren, glanzend gepolijst of mooi mat.

Glazen aanrechtblad

Glazen achterwand

U kunt uw achterwand laten betegelen, maar wat nog veel mooier is, om uw glazen aanrechtblad te laten doorlopen in een glazen achterwand. Dat geeft uw keuken extra cachet. Benieuwd naar het effect? Bewonder onze unieke keukens in de showroom

Voor- en nadelen van glazen aanrechtbladen

Glazen aanrechtbladen zijn watervast, onderhoudsarm en hygiënisch in gebruik. Uw glazen aanrechtblad kan dagelijks met een natte doek worden afgenomen. Vlekken kunt u verwijderen met een sopje of Cif Cream zonder citroen.

Een glazen aanrechtblad is hittebestendig, maar we raden wel altijd aan om onderzetters te gebruiken voor hete pannen. Aan een glazen aanrechtblad kleven ook nadelen. Een glazen aanrechtblad is niet uv-bestendig, waardoor op termijn kleurverschil mogelijk wordt door lichtinval.

Er zijn snijplanken en onderzetters nodig om uw glazen aanrechtblad te beschermen tegen krassen. Een glazen aanrechtblad is redelijk vlekbestendig, hoewel u met agressieve middelen op moet letten. 

Bekijk ook andere aanrechtbladen

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Glazen aanrechtblad