Composiet aanrechtblad

Een composiet aanrechtblad heeft een natuurlijke uitstraling en het materiaal staat erom bekend dat het onverwoestbaar is. Composiet is krasbestendig, hygiënisch, onderhoudsarm en in een breed scala van kleuren en afwerkingen verkrijgbaar.

Daarom leent dit aanrechtblad zich uitstekend voor diverse stijlen keukens. Welke kleur van de ruim vijftig tinten composiet u ook kiest, u zult zeker groot plezier beleven aan uw composiet aanrechtblad!

Composiet aanrechtblad
Design keuken, werkblad composiet

Composiet in diverse kleuren

De meesten kennen deze tint wel: de Belgian Miner, de traditionele, donker antracieten tint met spikkels. Komt geweldig tot z'n recht in een jarendertigwoning, Oudhollandse keukens, maar wordt tegenwoordig net zo goed toegepast als aanrechtblad in onze houten keukens, Excellentic keukens of onze maatwerkkeukens van Residentic.

Een composiet aanrechtblad is echter in meer kleuren dan alleen graniet verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld de Beach Afrika, de bruinere variant, die ook prachtig uitkomt in landelijke en klassieke keukens. Of de kleuren met een icy uitstraling die nu sterk in opkomst zijn, de Pure white Anticato of de kleur Lagoon. Schitterend koel in moderne keukens.

Composiet aanrechtblad, lees meer over de voordelen en nadelen
Composiet aanrechtblad
Composiet aanrechtblad

Composiet dat milieu niet aantast

Kiest u een composiet aanrechtblad, dan kunt u ook nog kiezen voor een composiet aanrechtblad dat voor 75% uit hergebruikte materialen zoals gerecycled glas, porselein en spiegelglas bestaat.

Deze ECO-lijn is het eerste materiaal voor keukenwerkbladen dat uit zoveel hergebruikte materialen bestaat. Als het milieu u ook aangaat, dan zult u in deze ECO-lijn zeker een keus kunnen maken.

Lees ook over andere aanrechtbladen
Composiet aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Composiet aanrechtblad