Betonnen aanrechtblad

Liefhebbers van de moderne keuken vallen vaak op een betonnen aanrechtblad. Een betonnen aanrechtblad heeft door zijn matte toplaag een robuuste, industriële uitstraling. Voor de luxere keuken leent een betonnen aanrechtblad zich ook uitstekend.

Het betonnen aanrechtblad is er in 'light beton' en 'beton met terrazzo'. Onze ervaren keukenspecialisten helpen u een keuze te maken tussen de diverse aanrechtbladen die we hebben. Wij staan voor u klaar met een advies over het betonnen aanrechtblad dat het beste bij u past.

Betonnen aanrechtblad
Kookeiland met betonnen aanrechtblad

Eigenschappen betonnen aanrechtblad

De maximale afmeting van een betonnen aanrechtblad loopt op tot wel 400 × 120 cm. Ook langere bladen zijn mogelijk, deze worden op aanvraag geproduceerd. Houdt u van minimalisme, dan is er voor u al een betonnen aanrechtblad van 20 mm.

Bent u meer een liefhebber van robuust, dan zal een betonnen aanrechtblad van 100 mm u meer aanspreken. Wist u trouwens dat u het materiaal van een betonnen aanrechtblad ook kunt toepassen op smetplinten? En wat dacht u van betonnen tafels, betonnen vensterbanken en betonnen vloeren?

Bekijk ook andere aanrechtbladen
Betonnen aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,5
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Betonnen aanrechtblad